IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените от кои зодии предпочитат ваканции с приятелки пред тези със съпрузи?

11 май 2023 17 30

Това е тяхното любимо бягство от ежедневието

Istock

Istock

Пътуването е удоволствие, не само защото ни показва различни начини на съществуване, среща ни с нови хора и култури и разширява мирогледа ни, но и защото светът наистина е пълен с красиви места, гледки и забележителности.

Така че е естествено повечето хора да обожават пътуванията. Но има доста жени, които предпочитат да ходят на ваканции, особено туристически, с приятелките си, а не със своите партньори и съпрузи.

Това не означава, че тези дами не се наслаждават на живота си със своите половинки, но те просто предпочитат да избягат от ежедневието „по женски“. Въпросните жени обичат да пътуват (най-вече в чужди страни) с приятелките си, защото знаят, че в тяхната компания ще има по-малко напрежение и излишни спорове и повече забавление.

А ето и представителките на кои зодиакални знаци предпочитат ваканциите в женска компания:

Лъв

Пътуванията „по женски“ за дамите от зодия Лъв им позволяват не само да прекарат повече време с приятелките си, но и да се откъснат и да си починат от собствения си живот, който вероятно се върти около семейството, децата и кариерата им. Жените от зодия Лъв нямат необходимостта винаги да бъдат придружавани от съпрузите си, защото те са феминистки по натура и обичат да се чувстват свободни, поне от време на време. Лъвиците имат тази емоционална нужда да се освобождават от монотонността и напрегнатото ежедневие, именно в компанията на своите най-близки дружки. Жената Лъв предпочита да ходи на почивки с приятелки, защото за нея е изключително важно да променя и обновява гледната си точка периодично. Положителните преживявания, които дамите от този огнен знак изпитват по време на тези пътувания ги правят по-щастливи, което пък подобрява личния им живот с техния партньор.

Овен

Дори ако жената Овен се радва на щастлив брак, тя пак ще обича да се наслаждава на своето лично пространство и от време на време да бъде по-далеч от своя съпруг. Дамите от този знак имат нужда да си почиват от своя мъж, но пък това прави връзката им с него по-пламенна и интригуваща. Жените Овен намират пътуванията с приятелките си по-вълнуващи, по-лесни, ненатоварващи и приятни и затова често си организират „уикенд ваканция по женски“. Представителките на този огнен знак обичат да посещават туристически забележителности в женска група, в която всички са на една вълна, няма търкания и недоволни лица. Дамите Овен предпочитат да ходят по музеи, галерии, културни мероприятия, спа, както и на шопинг из чуждестранни молове и др., без да обременяват мъжа си, за когото някои от тези мероприятия може да се окажат досадни.

Дева

Този уравновесен земен знак рано или късно открива, че ежедневието и битовизмите могат да попречат на забавлението или на свободата им, особено с напредването на възрастта. Така че много от жените Деви разбират, че е полезно за тях и връзката им, поне от време на време, да се откъсват от живота си и да поемат глътка чист въздух в компанията на приятелките си. Жените Деви много често избират туризма сред зашеметяваща природа (планински преходи) или практикуването на предизвикателен спорт (ски, рафтинг) в женска компания, а не в тази на своя съпруг. Освен това дамите от тази зодия обожават времето, в което могат да поклюкарстват със своите дружки или пък да обсъдят с тях различни житейски теми. Жените Дева имат нужда периодично да обсъждат честно и открито с приятелките си това, което се случва в личния им живот, за да получат и чужда гледна точка. Именно затова пътуванията „по женски“ са много предпочитан вариант за тях.

Рак

В житейския път на Рака има много различни събития, повечето свързани с неговия семеен живот. Обикновено жените Рак обичат да изследват нови места, забележителности, кухни, традиции и начини на живот заедно със своя съпруг. В същото време дамите от този знак понякога имат нужда да се пренесат назад във времето, когато са били необвързани и го правят като тръгват на пътешествие със своите приятелки. Това е особено валидно за дамата Рак и нейните най-добри приятелки от детството или младостта ѝ. Тя обича да се смее и да размишлява върху минало, настояще и бъдеще, именно с най-близките си дружки. Затова жената Рак се старае да намира време понякога, за да пътува „по женски“ макар и само за няколко дни. Момичешките ваканции, дори и кратки, са страхотен начин за дамата Рак да се освободи от мрачните си мисли и грижите си. Без значение колко много тази жена обича партньора си, времето прекарано далеч от него, винаги е от полза за брака им.

За още новини от света на звездите, зодиите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари