IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 май

19 май 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jill Burrow, Pexels

Снимка: Jill Burrow, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Проявете пестеливост и избягвайте импулсивните покупки. Въздържайте се и от инвестиции, независимо от срока им на възвръщаемост. Много е вероятно това, което вложите да е с пъти по-малко от онова, което в крайна сметка ще получите.

Телец

Новолунието във вашия знак ще се отрази стимулиращо на творческия ви потенциал. С каквото и да се заемете, ще го направите „като за изложба“. Ще получите приходи от дейности, за които никога не сте предполагали, че може да са печеливши.

Близнаци

Преживяванията в по-голямата си част ще са приятни, но също така и разсейващи. В случай, че ви предстоят отговорни задачи, опитайте се да ги изпълните, игнорирайки емоциите. Прагматичният подход ще подобри продуктивността ви.

Рак

Интуицията ще е по-силна, а и по-полезна от логиката ви. Част от решенията ще са сложни и ще се наложи да ги вземете при условия на ограничена информация. При подобни обстоятелства, колкото и силни да са аналитичните ви способности, едва ли ще свършат работа.

Лъв

Стремежът към нови преживявания може да ви подтикне към прекалено рискови експерименти. Овладейте ентусиазма и се ограничете само до нововъведения, които не биха създали опасност нито за материалния, нито за социалния ви статус.

Дева

Непредвидено съобщение може да ви принуди да промените първоначалните си планове. Най-вероятно ще успеете да осъществите намеренията си, но с леки затруднения и в друга последователност.

Везни

Отстоявайте позициите си, независимо от реакцията на околните. Колкото и да ви убеждават в погрешността или абсурдността на начина ви на мислене, не се отказвайте, ако разполагате с неоспорими аргументи.

Скорпион

Прозрението ви е силно, но независимо от това почти непрекъснато ще изпитвате някакви съмнения, съпровождащи действията ви. Ще е трудно да стигнете до дълготрайни окончателни решения, но това си има и положителна страна. Възможността да допуснете грешки ще е сведена почти до нулата.

Стрелец

Въображението ви ще е достатъчно силно, за да ви подскаже как да се справите със занимания, които от доста време отлагате. Причината за отлагането им няма значение. Дали не сте знаели как да ги осъществите или просто са ви били отегчителни – и в двата случая този път ще получите удивително добри резултати от усилията си.

Козирог

Част от деловите преговори ще са с нови партньори, с които за първи път провеждате дискусии. Ще оставите у тях дълбоко и трайно впечатление, ще спечелите симпатиите им и ще създадете условия за продължително и стабилно сътрудничество.

Водолей

Социалните контакти, колкото и да са спокойни, ще ви се отразят изтощително. Интересното е, че хората, желаещи да си общуват с вас, ще са особено настоятелни в опитите си да чуят мнението ви. Ако им го споделите веднага, ще удовлетворите любопитството им и ще можете да се уедините за по-дълго.

Риби

Насочете енергията си към дейности, изискващи фантазия и нестандартно мислене. Без значение от сложността им, ще успеете да създадете впечатляващи варианти и да спечелите всеобщото одобрение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари