IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за седмицата - какво да очаквате?

22 май 2023 17 30

Астрологична прогноза за периода 22 – 28 май

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 22 – 28 май. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Сравнително благоприятен период. Енергетиката ви ще е стабилна, настроението – устойчиво, ще получавате подкрепа, когато ви е необходимо. Обстановката ще е динамична, но и вашата мисъл ще е достатъчно бърза, за да успеете да реагирате своевременно и по най-правилния начин. При оптимална лична организация и правилно дефиниране на целите, ще ги постигнете без особени усилия. Бъдете предпазливи при работа с остри и режещи инструменти.

Телец

Събитията ще са разнообразни и в никакъв случай няма да ви е скучно. Срещите с приятели, професионалните дискусии, запознанствата с нови хора ще са почти ежедневие. Популярността ви ще расте, а за да запазите придобитите симпатии ще трябва да работите целенасочено върху поведението и върху външния си вид. Избягвайте ексцентричните промени върху визията си и прекалено шумните изяви. Участвайте във всички мероприятия, на които ви канят, изслушвайте внимателно събеседниците си и не бързайте да споделяте собствено мнение. Чуждият опит ще ви подскаже как да избегнете някои сериозни грешки, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци

Преценете настроението си и, ако усетите, че сте по-импулсивни и по-раздразнителни, ограничете контактите през първите няколко дни от седмицата. Погрижете се за обстановката около себе си, за добрия си външен вид и за доброто настроение, които зависят изцяло от собствената ви воля. Задължително разпределете времето си така, че да повишите знанията и да усъвършенствате уменията си. Не бъдете прекалено претенциозни към околните и приемете недоволството или забележките им, ако се случи да изразят такива, спокойно и без излишна враждебност. Критиката не винаги е израз на лошо отношение.

Рак

Раци, успехите може да не са огромни, но ще са постоянни и ще се отразят стимулиращо на настроението и самочувствието ви. И, понеже красотата от вътре си личи от вън, то ще излъчвате изключителна привлекателност. Най-вероятно ще станете обект на нескриван интерес, желание за близки контакти и вихрушка от искрени комплименти. Единственото, което би могло да влоши ситуацията е да забравите за прословутата си предпазливост и да споделите разни лични тайни с хора, които не са доказали, че можете да им имате доверие. За да го избегнете и да не съжалите за прекалената си разкрепостеност е за предпочитане да не допускате новите познати прекалено близко до себе си и предварително да се информирате за тях до колкото е възможно.

Кои са трите зодии, които са най-големи егоисти?

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

4 зодии, които най-често възобновяват стари приятелства

Лъв

Занимавайте се предимно с рутинните си задължения през първите няколко дни от седмицата. Избягвайте решенията с продължителен ефект, особено ако не разполагате с пълна и цялостна информация. Обстановката ще е по-динамична, което означава и по-напрегната от обикновено, но ако успеете да мобилизирате силите си и да запазите спокойствие, нищо не би ви затруднило нито изненадало. Моментът не е подходящ за стартиране на нови проекти. Ограничете се до изпълнението на съществуващите, за да съхраните стабилността на материалния и финансовия си статус. Подхождайте предпазливо към дейности, които биха предизвикали промяна и биха се отразили на външния вид и здравословното ви състояние.

Дева

С каквото и да се заемете, ще ви се получава по-лесно от обикновено. Ще сте не само убедителни и открити за нови контакти и нови дейности, но и изключително ефективни, ако се налага да усвоявате някаква допълнителна информация. Би било огромна грешка да не се възползвате от възможностите, с които разполагате в момента. Обстоятелствата са благоприятни за намиране на нова работа, сформиране на екип, уговаряне на по-високо заплащане или по-изгодни условия на работа, за осъществяване на някои отложени пътувания на кратки разстояния, както и за възстановяване на прекъснати преди време взаимоотношения. Действайте решително.

Везни

Придържайте се към хода на събитията без да се впускате в активни дейности, целящи да ги променят или отклоняват в друго направление. Не е препоръчително да се занимавате с проекти, за които нямате достатъчно подготовка, сътрудничество, ресурси или принципно не сте напълно убедени, че можете да се справите. Самият факт, че не сте сигурни в себе си ще ви измъчва, изпълва със съмнения, а може да ви докара и до депресия, защото проблемите ще ви изглеждат по-драматични, отколкото са всъщност. Поддържайте умерено темпо на работа и стойте далеч от хора, които ви натоварват с поведението си.

Скорпион

Както физическият, така и интелектуалният ви капацитет са на ниво. Силите ще ви стигнат за всичко, че и ще останат, но основният ви проблем ще е как да ги разпределите и използвате по най-подходящия начин. Прекалената стремителност и желание да свършите много неща едновременно, всъщност може да с трансформира в хаотичност, невъзможност да се придържате към стройна организация или установени изисквания. Крайният резултат ще е непредвидим и може да се сведе само до най-обикновена умора, но може да претърпите и някакви загуби, предизвикани от прибързаност. Бихте могли да ги избегнете, ако се придържате към принципа, че: всичко прекалено е вредно.

Стрелец

В каквато и ситуация да попаднете, търсете видими алтернативи и прости решения. Мислете предимно за текущите си ежедневни ангажименти, а не за предположения, датирани към необозримото бъдеще. Опитайте се да не смесвате желанията с възможностите си, защото нито ще осъществите желанията, нито ще се възползвате от възможностите. Емоционалното ви състояние ще е леко нестабилно и ще зависи от актуалните ви постижения. Те пък от своя страна ще са пряко свързани с прилаганата тактика, което означава, че е желателно да избягвате кардиналните промени, за които все още не сте подготвени. Подходящата схема на работа във вашия случай е, че „който бърза – бавно стига“.

Козирог

Новият ви хороскоп сочи, че уреждането на поредица лични отношения ще излезе на преден план и ще „засенчи“ всички съществуващи към момента грижи. Вариантите са много и са толкова различни, колкото са различни всички представители на вашия знак един от друг. За някого това ще означава бурно любовно обяснение, за друг – разправия с родителите, за трети – изглаждане на недоразумение с шефа или колегите. Основният приоритет при всички случаи, обаче, е да запазите присъствие на духа и да съобразявате действията и решенията си с неоспоримите факти. Не отлагайте набелязаните пътувания и подбирайте внимателно компанията, с която сте решили да ги осъществите или просто да се позабавлявате.

Водолей

Склонността ви понякога да преувеличавате или пък да взимате нелогични решения само, за да изненадате околните може да ви изиграе лоша шега. Колкото повече оригиналничите, на толкова по-голям риск подлагате отношенията си. Преди всичко е много вероятно да навредите на професионалните си и партньорски отношения. Колегите и съдружниците ви да приемат ексцентричното поведение като сигнал за несериозност или липса на отговорност към общата работа. Да предизвика раздразнителност, остри реплики, разрушаване на доверието помежду ви. Съсредоточете вниманието си към реални и регламентирани действия. Бъдете особено старателни при попълване на документи, предназначени за държавната администрация.

Риби

Разпределете задачите си така, че да оползотворите времето, с което разполагате по най-добрия начин. Осигурете си максимална заетост и то реално, а не само, за да създадете заблуждаващо впечатление у околните. Направеното и постигнатото през този период ще се окаже нещо като „визитна картичка“ на последващия ви напредък. Участвайте равноправно и пълноценно във всички дискутирани въпроси, но по-скоро в пасивна, слушателска позиция. До вас ще стигне сериозно количество нова информация, която дори да не усвоите „на прима виста“, ще можете да прегледате, анализирате и да установите до колко ще ви е полезна в бъдеще. Съпоставяйте фактите със замислите си и съвсем точно ще разберете до колко са осъществими.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари