IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 май

23 май 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще улесните неимоверно живота си, ако се освободите от всичко, което не ви е нужно, та дори да би било то вещи, хора, принципи, изгубили актуалността си. С колкото по-малко фактори се съобразявате, толкова по-лесно ще взимате решенията си.

Телец

Съобразете изпълнението на текущите си занимания с физическото си състояние. Усетите ли пристъпи на отпадналост, бърза умора, занижаване на тонуса, намалете темпото. Да си свършите работата, разбира се, е чудесно, но не и с цената на пълно изтощение.

Близнаци

Наблюдавайте внимателно събитията и се постарайте да се ориентирате в обстановката по най-бързия начин. Ще разполагате с възможности за разгръщане на потенциала и стабилизиране на позициите. От вас зависи дали ще се възползвате максимално от тях.

Рак

Обстановката ще е динамична, но и пълноценна. Обстоятелствата ще се развиват във ваш интерес. Ще осъществите дори най-амбициозните си замисли, ако действате последователно и самостоятелно.

Лъв

Ще се наложи да преодолеете някои проблеми и ще успеете, ако не ги драматизирате излишно. Всичко ще се случва сравнително лесно, стига да не загубите чувството си за мярка и да не прекалите с претенциите.

Дева

Ще е достатъчно само да споделите замислите си с хората от обичайното ви обкръжение, за да ви окуражат и да получите устните им уверения, че ще се справите. Все пак, не приемайте думите им като някакъв вид гаранция. Прекаленият оптимизъм понякога действа демотивиращо.

Везни

Въздържайте се от участие в разговори на спорни теми от типа на политика, спорт, модни тенденции. Вярвайки в правотата си, ще сте готови да отстоявате позициите си до край, но съществува огромна вероятност да си създадете потенциални противници.

Скорпион

Обстоятелствата няма да се развиват според предположенията ви и ще се наложи, ако не да преодолеете, то поне да заобиколите някои спънки. Подхождайте към тях разумно, а не силово.

Стрелец

Обстановката ще е доста напрегната поради факта, че част от участниците в общата дейност упорито ще се опитват да доминират над останалите. Не позволявайте да ви въвличат в борби за надмощие, които никога не завършват с победител.

Козирог

Ако не се налага спешно да оформяте някакви финансови сделки и операции, не се ангажирайте с такива. Колкото и лесни или ясни да изглеждат, след като ги довършите, ще установите, че не сте разполагали с твърде важна информация и крайният резултат не отговаря на очакванията ви.

Водолей

Поведението на някой от близките може да ви усъмни в искреността или добрите му намерения. Не бързайте да споделяте усещанията си. Наблюдавайте внимателно и ще разберете кой и какво се опитва да скрие от вас или да ви заблуди. Случката ще е по-скоро комична, отколкото епична.

Риби

Не позволявайте да ви манипулират или да измъкват от вас обещания, които сте сигурни, че няма как да изпълните. Изведнъж може да се окаже, че сте попаднали в доста некоректна машинация, от която няма как да излезете без щети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари