IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв късметлия сте според зодията си?

30 май 2023 17 30

Ако се чувствате късметлия, може би трябва благодарите на своя астрологичен знак

Istock

Istock

Ако често ви се случват положителни неща, вие сте благословени с късмет. Но може да вярвате в силата на упоритата работа и постоянството, а не в съдбата. Тези, които имат късмет, обикновено правят нещо, за да заслужат този късмет, независимо дали го осъзнават или не.

Например, извършването на благородни дела генерира положителна карма за вас и съдбата рано или късно ще ви възнагради. Някои зодиакални знаци обаче може би се радват на късмет по-често от други. Вярвате или не, разположението и подреждането на планетите и звездите влияят на събитията на Земята. Ако се чувствате късметлия, може да благодарите на своя астрологичен знак.

Прочетете, за да разберете кои зодии се радват на малко повече късмет в сравнение с други. Не забравяйте обаче, че всеки човек, без значение от неговата зодия, може да привлече късмета, ако е достатъчно решителен и притежава борбен дух!

Овен

Като кардинален и първи знак на зодиака, Овенът има неукротима воля и яростен дух. Управлявани от Марс, планетата на войната и конфликтите, хората от тази огнена зодия са свикнали да водят трудни битки и да преодоляват предизвикателства. Овенът има страст и стремеж към успех, създавайки щастливи ситуации дори в лицето на несигурност. Благодарение на смелостта си, този огнен знак често постига невъзможното и намира късмет.

Телец

Управляващата планета на Телец е Венера, символизираща любов, красота и богатство. Следователно Телците се наслаждават на по-фините неща в живота и имат силата на волята да ги получат. Някои астролози смятат Телеца за един от най-щастливите знаци поради положителното влияние на Венера. Представителите на тази зодия често изглеждат твърде инати и дори своенравни, но именно тази тяхна енергия често им носи голям успех.

Близнаци

Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, Близнаците имат бърз ум и способност да обработват бързо информацията. Те излъчват очарователна, жизнена, дори магнетична енергия, която им създава една позитивна аура и привлича хората към тях, без те дори да се стараят. Близнаците лесно създават познанства и печелят приятелства и в това се крие късметът им. Хората от този въздушен знак просто знаят как да използват тези контакти, за да постигат целите си.

Рак

Повечето хора вероятно не асоциират интроспективния, мрачен Рак с късмета. Силата на този емоционален воден знак обаче идва от неговата интуиция и психически способности. Родените под този воден знак често са по-големи късметлии, отколкото очаквате. Това е така защото тяхната чувствителна, емпатична природа им позволява да разбират живота на едно по-дълбоко ниво. Тяхната духовна мъдрост и кротък дух им носят житейски мир и спокойствие, които те смятат за много по-важни от богатството и материалните придобивки.

Лъв

Този енергичен огнен знак жадува за внимание и процъфтява в социална среда. Управлявани от Слънцето, Лъвовете имат безкрайна жизненост, която им помага да акумулират положителна енергия в живота си. Те са родени лидери и като че ли винаги се справят с известна лекота с предизвикателствата и трудностите в живота си, въпреки че са склонни да драматизират проблемите си. Тяхната динамична личност е надарена с неизчерпаема увереност и добро самочувствие - именно тези им качества привличат късмета.

Дева

Хората от тази земна зодия също са управлявани от Меркурий. Именно за това Девите винаги използват разума, а не емоциите си, за да разрешават житейските си грижи. Девите създават щастливи ситуации, като анализират фактите и прилагат логика, за да намерят идеалното решение. Личностите от този знак може да имат репутацията на твърдоглави и студени, но те използват интелигентността си по предназначение и често са в помощ на другите. Девите са способни, проницателни, надеждни и работливи. Те забелязват и най-дребните детайли във всяко едно отношение – неща, които другите по-скоро пренебрегват. Именно това тяхно качество им дава голямо предимство в живота.

Везни

Подобно на Телец, Венера управлява и този благ въздушен знак, който вдъхва красота и баланс в живота на всички около себе си. Везните са известни с това че са хуманитарно настроени и чувстват за свой дълг да помагат на хората. Тяхната емпатична природа им носи просперитет, защото генерират положителна карма, като са в услуга на другите. Освен това Везните са очарователни и като цяло са харесвани от другите, което също им е голям бонус в живота.

Скорпион

Личностите от тази, управлявана от планетата Плутон, зодия са възприемани за сложни песимисти и някак не си ги представяме като големи късметлии, но това не е вярно. Скорпионите привличат шанса в живота си, особено по отношение на това, което искат. Те са много страстни натури и в сферата, в която вложат ума, енергията и усилията си, винаги бележат успехи. Когато се съсредоточат върху нещо Скорпионите печелят шанса на своя страна. Просто съдбата винаги ги възнаграждава за усилията им.

Стрелец

Стрелецът се управлява от планетата на късмета Юпитер и логично се счита за най-късметлийския знак в зодиака. Хората от тази авантюристична зодия са родени оптимисти и често им върви в комарджийството. Стрелците генерират своя късмет, като непрекъснато отстояват себе си, любопитни са, умеят да рискуват и като цяло се доверяват на съдбата. Всичко това има гарантира един по-пълноценен, интересен и богат на положителни емоции живот.

Козирог

Козирозите имат късмет по отношение на парите. Те са от онзи тип хора, които се сдобиват с богатство от напълно неочаквани източници, като наример богата, бездетна леля да им остави голямо наследство и др. Освен това личностите от този разумен земен знак умеят да управляват тези свои неочаквани дивиденти. Козирогът никога няма да профука парите си, а по-скоро ще ги спести и дори ще ги удвои. Козирозите като цяло не разчитат на късмета си, а по-скоро вярват в това, че човек трябва да внимава какви избори прави в живота си.

Водолей

Добре, Водолеят може и да не е най-големият късметлия на света и да му се налага да се справя с доста предизвикателства, хвърлени пред него. Но пък той е такъв добър боец, че никога не си позволява да пада духом и нищо не може да го разочарова или да го отачая. Водолеите са от хората, които умеят да се възползват максимално от това, което им се дава в живота (дори да не е много). Те са достатъчно креативни, за да обърнат този свой лош късмет в нещо позитивно. Например липсата на късмет прави Водолея по-иновативен и по-решителен. Много често хората от тази зодия стигат далеч в живота благодарение на собствените си интелект и усилия – нищо не им е дадено даром.

Риби

Рибите са изключителни късметлии, но често не осъзнават колко благоразположена е съдбата към тях. Те толкова много са свикнали с късмета си, че не винаги го оценяват. Рибите по право получават нещата, които искат и то буквално на тепсия, просто защото имат вроден усет (или т.нар. шесто чувство) как да ги получат. Сякаш невидима сила ги ръководи в живота. Често те получават дори повече, отколкото на пръв поглед заслужават. Но най-ценното нещо е не този техен късмет, а вдъхновението, което той им носи и с което те преминават през живота.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Явор ( преди 9 месеца )
Доста интересна и Вярна статия. Лека забележка - правописните грешки са малко повечко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар