IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 май

31 май 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jo Kassis, Pexels

Снимка: Jo Kassis, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С новите дейности може да се натъкнете на непредвидени затруднения, но затова пък ще успеете да довършите повечето започнати и изостанали или умишлено изоставени. В крайна сметка, ползата от работата ви ще е повече, отколкото сте предполагали.

Телец

Постарайте се да действате с обичайния си ритъм и да не прекалявате с почивките. Много е вероятно да станете обект на критика от колегите си или шефа. Със сигурност ще ви е неприятно, но преди да реагирате, помислете доколко е основателно.

Близнаци

По-млади или по-неопитни колеги или познати ще се нуждаят от съдействието ви. Не им отказвайте, но и не се заемайте с техните проблеми, преди да сте свършили своята работа. Споделете опит и им дайте възможност да взимат самостоятелни решения.

Рак

Ще се наложи да съчетаете служебните задължения с личните си задачи. Единственият начин да го направите е да действате така, че да не създавате съмнение в заетостта си. Ще избегнете възможността някой да ви прехвърли собствените си отговорности и ще си осигурите време за всичко, което лично ви интересува.

Лъв

Част от заниманията ще ви затруднят не на шега. Лошото е, че ще се налага да поискате съдействие от хора, които не са ви особено приятни. Преодолейте гордостта си и споделете откровено какво ви е необходимо. Реакцията на събеседниците не само ще ви удиви, но и трайно ще промени мнението ви.

Дева

Придържайте се към принципите си за дейности, които можете да изпълните самостоятелно. При необходимост да се включите в екипна работа се въздържайте от излишни наставления, ако не сте на ръководна позиция. Ще си създадете неприятности.

Везни

Един от дните, които ще има с какво да запомните, защото с нито една от задачите, които сте си набелязали, няма да се справите от първия път. Реагирайте гъвкаво, вместо да инвестирате емоции. Опитвайки няколко варианта, ще натрупате полезен опит.

Скорпион

Спокоен ден, в който никой и нищо няма да ви кара да бързате, освен ако сами не решите да се „състезавате с времето“. Следвайте хода на събитията и ще получите всички желани резултати без особени усилия.

Стрелец

Професионалните дискусии ще се провеждат със широк кръг участници, пред които ще можете да изразите мнението и замислите си. Направете го смело. Ще спечелите внимание и ще си осигурите сътрудничество.

Козирог

Част от предстоящите разговори ще са проблематични и не особено приятни. Заемете наблюдателна позиция. Изказвайте мнението си само когато се налага или ако изрично ви попитат. От огромно значение е моментът, в който ще изложите най-убедителните си аргументи.

Водолей

Впечатлението ви никак няма да е погрешно, ако ви се стори, че буквално всички около вас се интересуват от мнението ви. Подобно дружелюбно отношение, разбира се, е приятно, но и малко деликатно. Търсете нестандартни и неангажиращи отговори на въпросите, за които не се чувствате подготвени, за да не попаднете в неприятна ситуация.

Риби

Ще успеете да отстраните от пътя си някого, който непрекъснато ви „слага прът в колелата“. Действайте последователно, обмислено и без да привличате вниманието. При необходимост от подкрепа ще я получите в точния момент оттам, откъдето най-малко очаквате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари