IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Венера в Лъв ще повлияе на всеки зодиакален знак?

7 юни 2023 17 30

От юни до октомври любовта ще бъде под светлината на прожекторите

iStock

iStock

Венера е известна като планетата на изобилието, красотата, любовта и ценностите. Нейните транзити никога не престават да внасят сладост в любовния ни живот, но все пак зависи от знака, през който преминава. Финансите тук също са поставени като акцент, тъй като този транзит също би могъл да хвърли светлина върху променливата динамика на нашите навици за харчене. Като цяло този транзит на Венера ще ни насърчи да култивираме любов към себе си и да се доверим на интуицията си.

Венера приключи пътуването си през сантименталния Рак на 5 юни и навлезе в експресивния знак Лъв. Жизнена и екстравагантна, Венера в Лъв ще нажежи отношенията ни и ще ги подправи по различни начини. Този транзит ще ни прави по-уверени и драматични в преследването на желанията на сърцето ни. Да се каже, че Венера в Лъв е романтична, би било подценяване, тъй като нейната небесна персона е еднакво детска, но и сърцераздирателна. Креативността също е на най-високо ниво... така че нека вашата муза да бъде ваш водач.

При активиране на огъня на Лъва, Венера ще направи директна опозиция с ретрограден Плутон във Водолей, което може да бъде доста просветляващо. Например, независимо дали финансово, романтично или по отношение на нашите основни ценности, този транзит може да доведе до осъзнаване на някои страхове около желанията на сърцето ви. По същия начин, ако сте заобиколени от хора, които не подкрепят вашите уникални таланти, умения и способности, това може да доведе до така необходимия пробив. Венера в крайна сметка ще направи квадратура с Юпитер, Уран и Северния възел и това от своя страна може да подчертае областите, в които ни е липсвала смелостта да излезем от зоните си на комфорт.

Венера преминава през страстния и горд Лъв от 5 юни до 8 октомври.

И накрая, но със сигурност не на последно място, планетата на любовта ще започне своето ретроградно пътуване през Лъв на 22 юли, преди отново да тръгне директно на 13 септември. Ретроградните цикли често причиняват закъснения в личния ни живот, но винаги има едно „но“. Например, в случая на Венера – планета, която управлява чувството ни за самооценка и способностите ни да правим пари – нейното ретроградно пътуване през Лъв ще ни даде възможност да направим крачка назад и да помислим върху това, което наистина е автентично в живота ни.

Това може да е романтично партньорство или може би дори творческо сътрудничество. Какъвто и да е случаят, ретроградна Венера се забавя, за да можем да преразгледаме, обмислим и преоценим стойността на нашите лични инвестиции.

А ето и как Венера в Лъв ще повлияе на всеки зодиакален знак:

Овен

Кога за последен път се насладихте на празнична вечер? Планетата на любовта се движи през вашия сърдечно-центриран пети дом на автентичност, креативност и себеизразяване, което означава, че е време да изложите талантите си на показ. Вие сте магнит за похвала и обич през този сезон на Венера и вашата магнетична личност ви прави още по-неустоими. Що се отнася до ретроградната Венера, ще искате да отбележите вашите творчески идеи и вдъхновения между юли и септември. Между другото, романтичните връзки от миналото също вероятно ще се появят отново, така че дръжте главата си високо вдигната и им покажете какво са пропуснали.

Телец

Домът и купонът са на фокус, така че обадете се на най-добрите си приятели и на близките си. Това е отличен транзит за семейни събирания и забавни дейности с близки другари. Тези от вас, които се забавляват с мисълта да преукрасят жилищното си пространство, да не се колебаят да предприемат ремонт или реновиране, стига да внимавате за разходите си. Ретроградната Венера ще бъде особено важна за вас, като се има предвид, че Венера е вашият планетарен управител, да не говорим за ретроградност през най-личния сектор във вашата карта. Теми около семейни активи, наследствени вещи и др. може да изплуват на повърхността.

Близнаци

Трудно е да използвате вътрешния си глас, когато и Марс, и Венера са в Лъв, камо ли да запалите разговорливия си трети дом на комуникация. За щастие, няма нищо, на което да се наслаждавате повече от динамичното разказване на истории. Вашата театрална и харизматична личност ще бъде във вихъра си. Вие сте брилянтен събеседник, така че по-добре не изпускайте микрофона. Имайте предвид, че между юли и септември ретроградната Венера вероятно ще ви вдъхнови с приток от идеи, независимо дали творчески или по отношение на личния ви живот. Уверете се, че общувате ясно с хората от най-близкото си обкръжение.

Рак

Помнете кои сте и не се страхувайте да дадете приоритет на личните си ценности. Вие струвате повече, отколкото си признавате. Сега връзката ви с парите и чувството ви за собствено достойнство са изведени на преден план. Венера в Лъв навлезе във вашия търсещ стабилност втори дом на парите, финансите и притежанията. Чувствате желание да харчите? Венера в Лъв жадува за по-фините неща, за блясък и пищност. Освен това Венера ще се завърти обратно през тази област на вашата карта между юли и септември, където можете да се сблъскате с новооткрито съзнание относно финансите и самочувствието си като цяло.

Лъв

Марс е във вашия знак в момента, а сега и Венера е там, като осветява вашия 11-и дом на социалните връзки и чувството за принадлежност към света. Помислете върху вашата лична марка и уникална идентичност. В крайна сметка е по-вероятно да се свържете с потенциални ухажори при този ослепителен транзит, независимо дали по лични или професионални причини. Ретроградната Венера няма да помрачи празненствата за рождения ви ден, спокойно! Ако не друго, това е възможност за вас да се погрижите за личния си външен вид или може би да освежите гардероба си.

Дева

Спокойно, Деви – Венера ще се присъедини към стремглавия Марс в Лъв – във вашия сънлив 12-и дом на затвореност, задръжки и неосъзнати желания. Това ви дава възможност да се запознаете отново с личния си живот зад кулисите. И въпреки че сте състрадателни по природа, важно е да сте проницателни, когато става въпрос за жертвите, които съзнателно и/или несъзнателно избирате да направите. Това също е прекрасно време да се насладите на заслужено време насаме със себе си. Отидете на почивка, на спа, медитирайте, правете йога и т. н. Венера в крайна сметка ще стане ретроградна и това може да доведе до осъзнаване на моделите на взаимоотношения, от които трябва да се откажете веднъж и завинаги.

Везни

Не всеки ден вашият пищен планетарен управител преминава през вашия 11-и дом на вечери, приятелство и социални приноси. Марс също възпламенява тази област от вашата натална карта, което означава, че ако внезапно се влюбите или жадувате за романтично внимание от ваш познат, всичко ще изчезне толкова бързо, колкото е започнало. На 22 юли вашата богиня владетел ще стане ретроградна и точно тогава нещата ще станат интересни. Ако например сте се обграждали с повърхностни хора, които не подкрепят вашите уникални таланти или просто не са в съответствие с бъдещите ви цели и стремежи, то вие ще разберете тази истина и ще предприемете мерки.

Скорпион

Венера ще се присъедини към вашия съуправител, Марс, при огнения знак Лъв и то във вашия 10-и дом на авторитет, репутация и кариера. Независимо дали в професионален план или по отношение на финансите, Венера изважда най-доброто от вас, тъй като вие сте също толкова дипломатични, колкото и прославени за вашата работна етика в този момент. Това е моментът, когато звездите се подреждат за заслужено повишение или за започването на работата на вашите мечти. Иронията на това сияние обаче е, че Венера в крайна сметка ще стане ретроградна, но това не отнема нейната привлекателност. Всъщност, ако сте обмисляли да стартирате свой собствен бизнес, то сега е моментът да го направите.

Стрелец

Докато Венера се премества във вашия девети дом на чужди земи, висше образование и философски възгледи, вашето внимание се насочва към всички екзотични неща. Този транзит на Венера ще ви накара да поискате да се откроявате сред тълпата, но от вас зависи да останете твърди по отношение на това, в което вярвате. Въпреки това, независимо дали чрез пътуване или по-висока форма на образование, това е възможност за вас да се свържете отново с желанията на сърцето си, и това, което по същество има силата да подпали душата ви. Имайте предвид, че Венера ще е ретроградна през тази област на вашата карта между юли и септември, което означава, че на фона на разширяването на хоризонтите ви – чрез връзки и/или финансови възможности – е важно да останете смирени и да имате отворен ум.

Козирог

Интимността и сексуалната химия са на първо място, като Марс и Венера разтърсват вашия 8-и дом на споделени ресурси и енергиен обмен. Въпреки жаждата ви за живот и ненаситното желание да се слеете, вие ще се сблъскате със сенчестата страна на вашия любовен език и индивидуални желания. Има ярост и страст около връзките ви, но с ретроградна Венера на 22 юли има възможност да ги излекувате и да се свържете отново с чувството си за собствено достойнство. Това е особено вярно за онези от вас, които са изпитали динамика на властта в интимните си връзки.

Водолей

С Венера, ослепителна във вашия отдаден 7-и дом на споразумения, компромиси и партньорства, вие не само присъствате както винаги във вашите взаимоотношения, но и се наслаждавате на уникалното внимание, което идва от тях. Това е отличен транзит за лично и професионално сътрудничество, особено за тези, в които можете да блеснете ярко със своята автентичност. По-важното обаче е, че Венера ще бъде ретроградна в Лъв между юли и септември. И въпреки че жадувате за хармония във вашите лични връзки, може да разберете кои връзки изискват повече време, енергия и жертви, независимо дали е заради вас или заради тях. Някои висящи правни въпроси могат да бъдат финализирани или преразгледани в този период.

Риби

Венера ще освети вашия 6-и дом на здраве, ежедневни и служебни дела. Независимо дали в личен план или по отношение на вашата професия, пътуването на Венера през жизнерадостния Лъв не само ви зарежда с енергия и мотивира, но също така гарантира, че слънцето огрява вашите уникални дарби ежедневно. Вие сте толкова продуктивни, колкото сте вдъхновени и може също да получавате сладки комплименти и насърчение от тези, с които общувате редовно. Ретроградната Венера е отлично време да се заловите с прочистване на вашето лично пространство.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари