IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ценен съвет – към кои зодии да се обръщате за него?

22 юни 2023 17 30

Ето 3, които биха ви дали най-подходящия

IStockphoto

IStockphoto

В днешно време е трудно да се доверим на хората, камо ли да получим ценен съвет от някого. Ако се чудим какво да предприемем в сложна ситуация, малко са онези, които ще изкажат мнението си.

Нека си признаем – да кажеш истината в очите на другия е трудна задача. Според астролозите, има хора от определени зодии, които се справят отлично с това. Освен това дават най-добрите съвети и на тях може да се разчита.

Според специалиста по астрология Брандън Лий, представителите на някои знаци няма да ви спестят нищо. И така ще ви помогнат да вземете правилното решение. Ето защо, ако ги срещнете, трябва да поддържате приятелството си с тях. Те ще ви бъдат верни докрай и ще ви насочват в моменти на безисходица.

Ценен съвет – от кои зодии можете да го получите?

За съжаление от целия зодиак те са само три. Ето ги и тях:

приятели Pixabay

Pixabay

Риби

Те са известни с това, че имат добросърдечен дух и са изключително нежни натури. Когато дават съвети на другите, те са не само невероятно премерени и разумни, но и искрени. Винаги подхождат с внимание и се съобразяват с нуждите на отсрещната страна.

„Рибите са изключително грижовни същества и имат изострено чувство за интуиция, което им помага при вземането на решения“, споделя още Лий. Той добавя, че мъдростта им помага на другите и не е изненада, че винаги са готови да помогнат. Чувствителността им също играе важна роля при получаването на насоки, така че Рибите намират за по-лесно да се свържат на по-дълбоко ниво с човека преди да го посъветват за каквото и да било.

Дева

Те също имат умение да дават съвети, но за разлика от Рибите, не очаквайте да подхождат толкова задълбочено към вас всеки път.

„Девите са едни от най-честните и жестоки хора, които някога ще срещнете. Така че техните съвети може да са малко по-резки, но това е, което трябва да чуете, за да продължите напред“, обяснява Лий.

Девите не обичат да казват това, което другият иска да чуе, а съвсем обратното. Затова ги наричат истински приятели и всеки от нас трябва да има една Дева близко до себе си.

Зодиите, които най-често наследяват професията на своите родители

Зодиите, които са склонни да се сприятеляват с лъжци и манипулатори

Зодиите, които все се чувстват емоционално пренебрегнати

Козирог

Известни с това, че са прями и прагматични, родените под този знак са страхотни в анализирането на фактите и определянето на практическите следващи стъпки. А подходът им към даването на съвети не е по-различен.

„Сатурн е управляващата планета на Козирога, която отразява мъдростта, дисциплината и отговорността, така че можете да разчитате, че той ще ви даде внимателни съвети, които да ви помогнат във всеки въпрос“, казва още астрологът пред Bustle. Като кардинален знак, Козирозите са способни да поемат контрола много лесно, така че след като ги оставите в драмата си, те ще ви отведат в правилната посока.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари