IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолуние на 1 август: Как ще въздейства на различните знаци

1 август 2023 17 30

Суперлуната във Водолей съвпада с ретроградна Венера

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Първото пълнолуние за този месец е във Водолей и ще настъпи тази вечер в 21:31 ч. българско време. Фиксираният въздушен Водолей е знакът на непрекъснатите промени, на иновациите и на неочакваните събития.

Това пълнолуние ще ни накара да почувстваме емоционалната интензивност на душевно ниво. Пълнолунието по принцип се счита за време на освобождаване и облекчение в астрологията.

Астрологичното пълнолуние най-често попива от атмосферата на други космически събития, случващи се по същото време, като например в момента сме в период на ретроградна Венера.

Освен това в момента експанзивната планета Юпитер споделя крехка енергия с луната на Водолей. Космосът ни моли да разберем как се вписваме в определени взаимоотношения и групи. Нашите най-близки партньорства и приятелства ще бъдат подложени на изпитание.

Пълнолунието през август се счита за Суперлуна – явление, което се случва три до четири пъти всяка година. Суперлуната е с около 7% по-голяма от типичната пълна луна, което може да я накара да изглежда по-голяма и по-ярка от обикновено.

Суперлуната във Водолей ще подчертае нашите надежди и цели по отношение на общността и взаимоотношенията, а това е чудесна възможност да посеем семена за бъдещето!

А ето и как първото пълнолуние за месеца ще се отрази на вашия зодиакален знак:

Овен

Вие предефинирате групата си връстници и се освобождавате от енергии, които не вибрират с вашата. Вместо да се фокусирате върху това какво могат да направят за вас другите, помислете върху това как вашите приятели ви карат да се чувствате. Тези, които са се доказали като истински другари в добро и лошо, са хората, които трябва да запазите в своя кръг. Тези, чиито мотиви са съмнителни, просто ги елиминирайте от орбитата си.

Телец

Това е прекрасно време да преоткриете себе си, Телци. Имате възможност да се насочите към нови професионални цели и стремежи. Дайте си възможност да мислите извън рамките и да дефинирате какво точно искате от бъдещето, докато си правите планове как да постигнете целите си. С вашата решителност можете да направите възможно всичко, което планирате!

Близнаци

Обърнете повече внимание на въображението си и на страстите си! Позволете на ума си да се скита и да изследва собствените ви мечти. Колкото повече мислите за света през различна призма и изследвате фантазиите си, толкова по-лесно ще ви бъде да им вдъхнете живот – но само ако наистина вярвате в тези свои видения за себе си.

Рак

Вероятно знаете колко важни са границите – защото често се мъчите да ги спазвате. Придържайте се към това, което вашите приятели, семейство и значими други хора ви казват, че искат от вас в този момент. Опитайте се да уважавате техните чувства.

Лъв

Суперлуната ще озари любовния ви живот. Това е чудесен момент да дарите с повече страст и интимност своя партньор. Ако не сте обвързани, трябва да помислите да се включите в приложение за запознанства, за да се свържете с някого. Подобна връзка, възникнала онлайн, може да се развие чудесно през следващите месеци.

Дева

Късането със старите навици е предизвикателство за всички ни, но за вас, Деви, е може би още по-трудно, защото вие обожавате рутината. Добрата новина е, че след като се отървете от определено поведение, ще можете да изпълните живота си с повече положителни събития и дейности. Освободете се от излишния багаж.

Везни

Вие сте в деликатна позиция, когато става въпрос за романтика, поради което е важно да формулирате и изразявате чувствата си чрез състрадание и грижа. В замяна се надявате да се свържете отново с тези, които обичате, по смислен начин. Не се плашете да потърсите щастието със съвсем нов човек.

Скорпион

Тъй като сте мощен зодиакален знак, искате да управлявате всичко в личния си свят. Проблемът с това е, че не можете да поемете повече отговорности, отколкото вече имате към момента. Научете се как да приоритизирате задачите си, за да сте сигурни, че имате време за постигане на всичките си цели.

Стрелец

Това пълнолуние ви моли да направите крачка назад, преди да изразите мнението си по някои горещи въпроси. Това ще ви принуди да забавите темпото си и да осъзнаете, че наистина не знаете всичко за личния бизнес и живота на другите хора – въпреки че си мислите, че знаете.

Козирог

Вашите финанси са се променили напоследък, но сега имате прозрението да вземете най-добрите решения въз основа на съвет, който наскоро сте получили от доверен приятел. Занапред ще разполагате с необходимите средства и проницателност, за да помогнете на банковата си сметка да набъбва, вместо да намалява, както беше в последно време.

Водолей

Пълнолунието ви подтиква да отворите ума и сърцето си. Докато суперлуната грее и блести ярко, ще ви бъде напомнено, че трябва да сте в хармония с емоционалната си природа. Облегнете се на вътрешните си чувства и оставете емоциите си да извират от вас, така че другите да ги усетят.

Риби

Това е време за размисъл, в което трябва да се свържете с вътрешното си Аз. Отделете малко време и прекъснете връзката с външния свят и шумотевица, за да се съсредоточите върху изцелението на вашия личен свят. Медитацията ще ви помогне в този процес, така че да усетите истинската си същност.

За още новини от света на зодиите, астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари