IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 октомври

3 октомври 2023 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въображението може да ви подтикне към нелогични действия. Вероятно ще взимате сложните решения на подсъзнателно ниво, но за ваш късмет, ще се окажат правилни.

Телец

Част от мотивите за постъпките на околните за вас ще се окажат неясни. Въпреки привичното си спокойствие, може да изпитате раздразнителност и да реагирате остро на факти, които не заслужават чак толкова сериозна критика. Подбирайте изразни средства, които не биха навредили на отношенията ви.

Близнаци

Някои разговори, в които ви въвличат може да се окажат твърде двусмислени. Да ви е трудно да се ориентирате в обстановката или да си обясните причините, предизвикали дискусията. Следвайте инстинкта си за самосъхранение и отговаряйте уклончиво, когато е възможно.

Рак

За повечето ситуации, в които попадате и с които се налага да се справите, ще ви хрумват няколко варианта. Залагайте на очевидното и не споделяйте намеренията си.

Лъв

Проверявайте внимателно съдържанието на всички документи, които се налага да използвате или подписвате. Сравнявайте цитираните факти с други достъпни източници. Много е вероятно да попаднете на подвеждащи данни, които задължително трябва да избегнете.

Дева

Лилит навлиза във вашия знак. Контактите ще са интензивни и в процеса на разговорите, до вас ще достигне огромно количество информация. На моменти ще имате усещането, че сте в ситуация на дежавю. Залагайте само на чутото от събеседници с безспорен авторитет, чиито твърдения не предизвикват съмнения.

Везни

Професионалните дискусии ще са на различни теми. За повечето от тях ще разполагате с неоспорими аргументи, доказващи правотата на твърденията ви. Изразете ги гласно, но без нотки на превъзходство, които биха ви създали трайни врагове.

Скорпион

Тайното и мистичното неудържимо ще ви привличат. Подхождайте предпазливо към всичко непознато, за да не се окажете впримчени в капана на собственото си любопитство, което да ви вкара в задкулисни игри и манипулации.

Стрелец

Кратко непредвидено пътуване, което сте принудени да предприемете от обстоятелствата, ще се окаже източник на незабравими преживявания. Не всички ще предизвикват радост, но пък ще са поредната доза полезен опит.

Козирог

Определящо за успехите и напредъка ви е умението да отделите важното от незначителното. Да възприемете цялостната картина, без да се разсейвате с детайлите. Успеете ли да го направите, ще постигнете замислите си без сериозни усилия.

Водолей

Обстоятелствата, при които попадате, на моменти ще са доста объркани и трудни за ориентация. Въздържайте се от експерименти. Реагирайте с познати методи и достатъчно предпазливо, за да избегнете възможността за умишлена злоупотреба с доверието ви.

Риби

Събитията ще са интересни, разнообразни и ще ви е трудно да се съсредоточите само към една тема. Грижете се старателно за собствеността си. Съществуват предпоставки за загуба или забравяне на нещо важно, което дори и да намерите, ще ви принуди да промените плановете си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари