IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си

4 декември 2023 17 30

Астрологична прогноза до 10 декември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 10 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Спокоен период. С професионалните задачи ще се справите по предполагаемия начин. Не отлагайте за следващата година онова, за чието довършване разполагате с условия. Бихте могли да уредите съществени финансови въпроси, да организирате дейностите по преместване, ако сте набелязали такова, да потърсите варианти за допълване на липсващите ви знания в практикуваната от вас област. Изобщо, обстановката ще е подходяща за всякакви дейности, представляващи надграждане.

Телец

Поддържайте контактите си активни. Насочете усилия към осъществяване на смелите си замисли, които биха създали устойчива база за напредъка ви през следващата година. Ще се справите с всичко, стига да имате желание. Прегледайте финансовите си наличности, борсовите предложения и вариантите за краткосрочни инвестиции. Не е изключено да намерите изгодно предложение, гарантиращо ако не високи, то поне редовни дивиденти. Обсъждайте сложните въпроси с приятели, на които имате доверие.

Близнаци

Разумът определено ще вземе надмощие над емоциите, така че можете да се ориентирате към сложните и отговорни решения. Каквото и да измислите, ще бъде полезно и ефективно. Събитията ще са динамични, интересни, с ясно послание и ориентация. Бихте могли да оставите в миналото нещата, които пречат на напредъка ви. Периодът е благоприятен да се погрижите за физическото и психическото си здраве. Точно преди празниците е подходящо да посветите част от свободното време на медитация и да преминете на хранителен режим, подпомагащ изчистването на организма от шлаките.

Рак

Предстоят дребни изненади, които непрекъснато ще ви принуждават да променяте плановете си. Приемете го с ясното съзнание, че се случва нещо хубаво и нужно. Не се съпротивлявайте на новото и неизвестното, преди да сте осъзнали смисъла му. Положителният подход винаги е бил печеливша стратегия. Възползвайте се от всяка една ситуация, която ви дава възможност да подобрите отношенията или да прекратите съществуващи конфликти. Съзнанието, че ще влезете в следващата година без задължения или поне без духовни такива, ще повиши самоувереността ви.

Лъв

С каквото и да се заемете, ще го довършите успешно. Помислете за нещата, които в някакъв момент не са ви се получавали и сте се отказали на третия опит. Върнете се към тях. Този път резултатите истински ще ви удивят. Няма да се наложи да предприемате някакви кардинални промени, засягащи динамичния стереотип или отношенията ви. Не е изключено обаче тихомълком и без особени сътресения да прекратите връзки, които отдавна са изгубили смисъла и жизнеността си. Усещането, че сте се освободили от невидима тежест ще ви се отрази стимулиращо.

Дева

Почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на вниманието. Околните ще имат желание да си общуват с вас, да споделят мнението си, да получат съвети и препоръки. Не се изолирайте и не ги дръжте далеч от себе си. Разширявайки контактите, ще можете да разгърнете лидерските си качества, да си осигурите надеждни сътрудници, да се запознаете с чуждите постижения. Изненадите ще са дребни, но приятни под формата на комплименти или мили подаръци. Покажете на близките си колко много значат за вас. Ще бъде една правилна стъпка към подготовката на бъдещите празници.

Везни

Началото на седмицата ще е леко неясно и напрегнато. Изведнъж ще се окаже, че успоредно с текущите задачи се налага да се заемете и с някои предишни проблеми. Дали защото са останали недовършени, дали защото обстоятелствата са променени и трябва да се въведат корекции, не се знае, но усещането за липса на достатъчно време може да ви разтревожи. Не се отказвайте. Успеете ли да разпределите оптимално ресурсите, ще се справите. Приемете ситуацията като проверка на уменията ви, като възможност да докажете на какво сте способни. В края на седмицата обстановката ще се успокои и ако се налага да получите помощ, ще се намери кой да ви я предложи.

Скорпион

Първоначално ще успеете да отхвърлите поредица проблеми от бюрократичен характер. Попълване и представяне на документи, уреждане на сложни финансови, имотни или юридически въпроси, погасяване на задължения. След като ги „задраскате от списъка“, ще можете да се посветите на вдъхновението си. Да се заемете с творчески и естетични дейности като например да украсите дома си, да направите леки, но удобни промени на интериора, да си доставите предпочитани материални придобивки на изгодни цени. Освен в чисто практически смисъл, този тип занимания ще зарадват близките ви и ще подобрят климата в семейството.

Стрелец

Много е вероятно да ви възложат или да ви помолят да се заемете с някаква допълнителна работа. Не отказвайте. Освен съответното допълнително възнаграждение ще можете да промените и статуса си в служебната структура. Може да не ви преместят на по-висока позиция, но да получите друг вид бонуси, подобряващи условията на труд. Творческият ви потенциал е стабилен с тенденция към повишаване. Ще ви хрумнат оригинални и нестандартни решения дори на съвсем обикновени задачи. Ще впечатлите околните с ефективността и умението си да комбинирате няколко дейности едновременно.

Козирог

Настроението ви ще е доста странно. От една страна ще сте чувствителни спрямо чуждите грижи и съпричастни към общочовешките неприятности, от друга, стремежът към лична свобода и независимост ще създава дистанция между вас и околните. Предстоящите празници подтикват към участие в благотворителни акции, стимулират желанието за щедрост и полезност. Решите ли да се включвате в подобни инициативи, осигурете си надеждна и подробна информация за организатора. В атмосферата на празничната еуфория често се появяват благотворители фантоми, злоупотребяващи с добротата и състраданието. Отстоявайте индивидуалността си по начин, който не би навредил на отношенията с близките.

Водолей

Първоначално ще се наложи да се занимавате предимно с рутинни задачи, което ще ви отегчи и направи раздразнителни. Не е подходящо да стартирате нови проекти и да се опитвате да решавате сложни въпроси. Вместо това, за да разнообразите ритъма и преживяванията, прекъсвайте задължителните дейности за сметка на такива, които ви харесват и в чието изпълнение бихте могли да вложите въображение. Стимулирайки творческия си потенциал, ще се противопоставите на скуката. Контактите от всякакъв характер на моменти ще са изтощителни. Разпределете ги така, че да разполагате с лично време между отделните срещи.

Риби

Мрачното време и постепенното скъсяване на светлата част от денонощието може да се отразят на настроението ви, но с малко повече въображение, вложено в украсата на пространството около вас, ще оправите нещата. През първите дни от седмицата освен набелязаните срещи и разговори може да се наложи да се ангажирате и с допълнителни. Не ги отлагайте. Ще се осъществят удивително лесно, ще ви заредят с приятни преживявания, а и ще се окажат подготвителен етап за някои проекти, набелязани за следващата година. Намалете темпото и разпределете равномерно времето за работа и почивка преди празничната еуфория да ви е обхванала изцяло, за да не се изтощите в най-неподходящия момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 7 месеца )
tolkova sme hitri i dyvolskata ymnata se opitvame da iraem ce postoyano si mislim ce ima idot na sresta
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар