IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ще ви повлияе последното пълнолуние за тази година?

14 декември 2023 17 30

Пълнолунието в Рак на 27 декември ще ни донесе нови идеи за пътуване, духовност и равенство

Снимка: Getty Images

Снимка: Istock

Домът е в центъра на последното Пълнолуние за 2023 г., като Луната е в своя пик на 27 декември в знака Рак. Това Пълнолуние е традиционно известно като Студената Луна, поради пристигането си в това, което често е най-хладният месец в годината в северното полукълбо. Луната управлява Рак, така че знакът, ориентиран към семейството ще ни влияе точно през празничния сезон, когато прекарваме повече време с близките си.

Възможно е да се почувствате наситени от твърде много семейни връзки през декември, или като алтернатива може да сте намерили нова сила и по-дълбоки връзки със семейството или съквартирантите си. И в двата случая това е идеалното време да използвате опита от последните шест месеца, за да влезете в 2024 г. с нови идеи за това какво наистина означава за вас домът, семейството и къде и как живеете.

А ето как ще ви повлияе последното Пълнолуние за тази година според вашия знак:

Овен

Влияние на Пълнолунието: Може да изберете да отпразнувате дома и семейството си по забележителен начин сега, благодарение на интензивността на Пълнолунието в Рак този месец, или може да се почувствате привлечени от много различен тип начин на живот и семейна единица от традиционния вид. Нещата могат да изглеждат екстремни под лъчите на Пълнолунието, така че увеличете силата на звука, ако семейната любов е основната ви мотивация сега, но намалете драмата, ако твърде много време, прекарано с роднини напоследък, е изтощило енергията ви. Време е да погледнете по различен начин на вашия дом, семейство или стил на живот.

Телец

Влияние на Пълнолунието: Вашите съседи или братя и сестри може да са във фокуса на Пълнолунието този месец. Проблем, който е бил потулван досега, изведнъж може да достигне връх и да създаде някаква домашна или семейна ситуация. Като алтернатива може да има проблем с пътуването ви, така че внимателно проверете всички превозни средства, които използвате или притежавате, и проверете отново разписанията и билетите за обществения транспорт. Също така е добър момент да изразите мнението си, особено ако напоследък сте се чувствали нечути или игнорирани. Интензивната емоция около това Пълнолуние може да се използва, за да изградите нещата или да ги разрушите, така че се стремете да бъдете състрадателни и грижовни във всяка ситуация, в която се сблъсквате сега.

Близнаци

Влияние на Пълнолунието: Парите и това, което цените най-много, са в светлината на прожекторите на Пълнолунието този месец. Тъй като декември е скъпо време от годината, тенденцията да прекалявате и да раздувате бюджета си е много вероятна, но истинските връзки не означават да купувате приятелство или да бъдете възприемани като по-достоен или по-ценен заради това какви суми харчите. С приятелите и семейството мисълта наистина е важна сега, така че бъдете креативни и внимателни с плановете си за празнични подаръци. Домашно изпечено или ръчно приготвено е начинът, който ви позволява да покажете, че ви е грижа, но в същото време оставате в зоната си на финансов комфорт.

Рак

Влияние на Пълнолунието: Тъй като сте управлявани от Луната, вие ще почувствате привличането ѝ повече от другите зодии, а това може да ви доведе до малък срив този месец. Склонни сте да сте този, който се опитва да поддържа сърцата и домашния живот на всички щастливи, но това последно Пълнолуние за годината може да предизвика лунно претоварване, което да ви отведе до ръба, особено ако смятате, че усилията ви не са били наистина оценени. Поемете дъх и отделете малко време за себе си. Отпуснете се и поискайте малко помощ, за да завършите всички основни задачи около празниците.

Лъв

Влияние на Пълнолунието: Обичате да сте душата на купона, но това Пълнолуние може да ви завари в по-рефлексивно настроение, вероятно също така се нуждаете от малко повече време насаме и повече лично пространство от обикновено. Това е добър момент да подредите мислите си и да направите някои важни емоционални равносметки, тъй като може да се почувствате изключително чувствителни и уязвими с тази Луна в своя пик. Вашите сънища могат да бъдат ярки и разкриващи и сега, а също така може да се окажат терапевтични, за да ви помогнат да извадите неизразените емоции от себе си.

Дева

Влияние на Пълнолунието: Свързването с приятели, особено такива, които са ви повече като семейство, отколкото истинските ви роднини, е подчертано под лъчите на Пълнолунието през декември. Може също да отпразнувате постигането на отборна цел. От друга страна, бихте могли да почувствате, че това е моментът да се откажете от хора или забавления, с които сте имали склонност да сте в крак само по навик или към които сте се придържали от страх. Някои от вашите стари възгледи и мнения и дори настоящите ви мечти и желания могат да се променят сега. През предстоящите месеци може да поискате свободата да се свържете с нови хора, такива, които имат вашето мислене и с визия за това как светът може да бъде по-добро място.

Везни

Влияние на Пълнолунието: Вашата кариера е тази, която има нужда от внимание този месец. Може да откриете, че работната ви роля ви поставя в очите на обществеността или ви носи по-голяма известност, отколкото желаете. Може просто да подтикнете празнично събиране на екипа, за да обедините вашето работно „семейство“ след забързана и продуктивна 2023 г. Като алтернатива може да почувствате, че сте на върха на кариерата си и да решите да се преместите другаде за повишение или че просто искате да опитате нещо съвсем различно, което също ви радва. Грижовната, споделена работна среда крие допълнителна привлекателност за вас сега.

Скорпион

Влияние на Пълнолунието: Може да почувствате, че животът ви сякаш е достигнал своя връх под лъчите на Пълнолунието от този месец. Може да извършите успешно преместване на дом или да завършите реновирането му, което трансформира начина, по който се чувствате не само за вашето жилищно пространство, но и за вас самите. Дългосрочен проект, може би цел за писане или видеоблог, може да се осъществи благодарение на начина, по който сте го поддържали през последните няколко месеца. Вашата духовна страна също може да бъде задействана по добър начин от това Пълнолуние, така че да сте по-малко загрижени за материалните неща в живота и повече за душевна грижа и споделяне. Правен проблем може да бъде решен или безпокойство, което не сте могли да забележите, може да изглежда коригирано, така че да почувствате, че сте намерили своето място в света и че „домът“ е по-скоро понятие отколкото това къде всъщност живеете.

Стрелец

Влияние на Пълнолунието: Има нужда да трансформирате нещо в живота си сега, най-вероятно свързано с домашна или семейна ситуация, където споделяте общи финансови отговорности – или където бихте искали. Може да се наложи да дадете или заемете пари, за да направите голяма покупка или да изплатите дълг. Може би да си купите дом или да промените мястото, където живеете в момента. Това Пълнолуние е дълбоко, така че нищо повърхностно няма да свърши работа сега, а честността, доверието и искреността са най-добрите ви политики във всички ваши взаимодействия, особено когато става дума за интимност. Може да се наложи да освободите хватката си върху нещо или някого, за когото сте се вкопчили за утеха. Въпреки че пускането може да се почувства страшно в началото, в крайна сметка изживяването ще бъде освобождаващо.

Козирог

Влияние на Пълнолунието: Взаимоотношенията могат да ви повдигнат или да ви съборят и под интензивността на Пълнолунието през този месец във вашата зона на партньорство, нещата може да се развият и в двете посоки. С такава силна емоционална атмосфера може да влезете в официална връзка, да изразите любовта си към някого, на когото досега сте се възхищавали само отдалеч, или може да осъзнаете, че не сте толкова подходящи с партньора си досега и да решите да тръгнете по различни пътища. Близките връзки може просто да се нуждаят от някои малки корекции и повторно балансиране, ако нещата са излезли от синхрон. Това Пълнолуние също може да донесе прозрения и приключване с дългогодишни съперници или неприятели.

Водолей

Влияние на Пълнолунието: Може да се захванете с текущ здравен въпрос под лъчите на Пълнолунието през този месец. Могат да възникнат проблеми с храната и храненето и ако искате да започнете програма за отслабване, веднага след Пълнолунието е добър момент. Намирането на по-добри начини на работа – или изцяло нова и по-удовлетворяваща роля – също може да се появи сега. Може просто да подчертае факта, че се нуждаете от почивка от скучната рутина, така че вместо да се претоварвате или да се чувствате прекалено емоционални, постарайте се да се измъкнете за известно време и да се отдадете на сериозна грижа за себе си.

Риби

Влияние на Пълнолунието: Ако напоследък сте работили върху някакъв вид творческо начинание, включително развиване на романтика или опити за бебе, можете да видите положителни резултати сега. За вас това Пълнолуние означава да се забавлявате, но тъй като около тази Луна има повишена емоция, внимавайте за границите и избягвайте да се увличате в разгара на момента с романтичен, творчески или финансов ангажимент. Това Пълнолуние предлага да оставите излишъците зад гърба си в края на 2023 г., за да можете да започнете новата година с нова страница.

За още новини от света на астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари