IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате според зодията си

22 януари 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 22 – 28 януари 2024

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 22 – 28 януари 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Лично ще се убедите колко е било полезно всичко, създадено в предишните месеци, че си е заслужавало усилията. Опитът, натрупан от затрудненията, с които сте се справили ще е основен фактор за предстоящия напредък не само лично, а за целия колектив. Предстоят промени в професионалната сфера. Ще успеете да довършите сложни казуси, с които се занимават всички от екипа още от миналата година. Подновяването или разширяването на договорки и партньорски отношения с колеги от други фирми, дори задгранични, ще се случи бързо и във взаимна изгода.

Телец

Работата върху текущите задачи ще изисква максимална отговорност и концентрация. Мнението ви ще се търси и ще се чува, но не бива да прекалявате с проявите на високо самочувствие. Промените, независимо от областта, в която се случват, ще са във ваша полза. Работещите ще могат да разчитат на пълната и безусловна подкрепа на колегите си. Ще се наложи да отделите време за обучение или усвояване на нова информация, чрез която бихте могли да подобрите резултатите си.

Близнаци

Ще разполагате с удобни възможности за осъществяване на промени, които искате, обмисляте и сте готови да приемете. Финансовото ви състояние ще е стабилно. Приходите ще отговорят на очакванията ви и ако изразходвате наличностите си разумно, то не бихте имали повод за оплаквания. Изненадите, доколкото ги има, ще са в личен план. Преживяванията ще са бурни, невинаги радващи, но причина за някои недоразумения ще сте самите вие и е редно да си го признаете. Не прекалявайте с претенциите и с търпението на близките си.

Рак

Преживяванията ще са интересни, при това в повечето направления. Във ваш интерес е да се възползвате от всички възможности за изява. Ще успеете да осъществите едно пътуване на голямо разстояние или няколко на по-къси, които ще променят отношението ви към някои процеси. Професионалните контакти ще са активни и е много вероятно да спечелите доверието на нови сътрудници или партньори. Личните отношения също ще са удовлетворяващи. Близките ще ви окажат съдействие при необходимост. Намерете начин да ги поощрите и да се отблагодарите.

Лъв

Не очаквайте от околните да реагират на събитията с вашата енергия и борбеност. Те може да не са толкова динамични, но имат други положителни качества, така че не ги пришпорвайте. Придържайте се към максимата, че „блага дума железни врати отваря“ и се старайте да ги мотивирате с поощрение, а не с критики. Поддържайте отношенията си от всякакъв характер добронамерено и с желание за взаимност, за да получите онова, от което се нуждаете в сложни ситуации. Финансовото ви положение е нестабилно, редуцирайте разходите до обичайните и неизбежните.

Дева

Динамичен период, в който ще сте необичайно заети, но и напредъкът ви ще е видим. Засегнати от прекалено многото ви ангажименти ще са близките, които ще успеят да изразят по някакъв начин недоволството си. Бихте могли да разширите бизнеса и сферата си на влияние. Ако сте търсили начин да промените работното място, ще получите доста оферти. Повечето ще са интригуващи, преценете ги старателно и не бързайте с решението. С впечатляващи постижения ще могат да се похвалят фрийлансърите и творческите личности.

Везни

Ориентацията ви ще е предимно към изпълнение на професионалните задължения, а не към уреждане на личните отношения. Изненадите обаче ще засегнат точно отношенията и ще се случат на работното място. Колега, с когото принципно се разбирате и работите в синхрон, може да пожелае да задълбочите контактите си в по-личен план. Ако отношенията ви преминат на приятелско ниво, ще са стабилни, продължителни и ще се запазят, дори когато вече няма да сте служебно свързани. Финансите ви ще са леко нестабилни. Приходите ще са в обичайния размер, но разходите по някакви причини ще се увеличат. Опитайте да се справите без заеми.

Скорпион

Събитията ще са динамични, включващи командировки, презентации, участие в публични мероприятия, запознанства с интересни хора, предложения за работа в съвместни проекти. Всичко ще се случва толкова бързо, че на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Прословутата ви интуиция със сигурност ще е от полза в подобни ситуации и ще ви подскаже ако не правилното решение, то поне как да си осигурите време за размисъл. Освен служебните, вероятно ще се наложи да осъществите и едно лично пътуване, свързано с посещение на роднини или приятели, живеещи на далечно разстояние. Ще е вълнуващо.

Стрелец

Непредвидените събития ще се случват предимно на работното място. Независимо дали сте на ръководна или на изпълнителска позиция, имайте готовност да се съобразите с мнението и предложенията на колектива. Задълженията ще са с променлив интензитет. В някои дни повече, в други – по-малко. Участвайте в екипните дейности старателно. Ще има и недоразумения, а за да не се стига до остри конфликтни ситуации е желателно да запазите присъствие на духа. По-високата заетост и отговорност ще са съпроводени и с по-високи приходи. Не е изключено да се появят грижи, свързани с по-възрастни роднини или членове на семейството.

Козирог

Ще разполагате с благоприятни възможности за стабилизиране на позициите и подобряване на материалния си статус. Умението ви да мислите бързо, да преценявате ефекта от събитията в перспектива и да подготвяте всяка своя дейност подробно ще е нещо като устойчив щит срещу неприятностите. Няма външно влияние, което би могло да ви разколебае по пътя към набелязаните цели. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи във връзка с гости отдалече, участие в семеен празник или подобряване на битовите условия, но те по-скоро ще ви зарадват, отколкото да ви обезпокоят.

Водолей

Две съществени астрологични събития предстои да се случат във вашия знак – преминаването на Слънцето, а след това и на Плутон в него. Ще се отразят на личната ви организация, концентрация и самочувствие. В началото на седмицата е вероятно да получите допълнителни приходи от краткосрочни сделки, единични проекти, успешни операции с недвижимо имущество или дарение от роднини. Разходите ви също ще се повишат, но средствата ще са ви напълно достатъчни, за да осигурите ежедневните си необходимости. Задължително използвайте част от тях за предпочитани развлечения с близките си.

Риби

Творческият ви потенциал ще е силен и въображението непрекъснато ще ви подсказва различни оригинални решения на текущите задачи. Бъдете готови да ги споделите с останалите членове на екипа, но си имайте и едно наум, че не всички ще получат одобрение. Независимо от противопоставянето на колегите, не се отказвайте от замислите си. Рано или късно, на части или не, ще успеете да ги осъществите, стига да сте достатъчно последователни и упорити. Придържайте се към правилата. Наблюдавайте поведението на околните. Ще установите, че не всички са на ваша страна, а някои съвсем умишлено се опитват да ви навредят. Собствениците на частен бизнес може да имат проблеми с държавната администрация, данъчните служби или с деловите си партньори. Контролирайте емоциите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари