IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 февруари

12 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някой силно ще ви изнерви с поведението си и може да ви се прииска да отговорите по същия начин. Следването на принципа „око за око, зъб за зъб“ не предвещава нищо добро.

Телец

Въздържайте се от остри критики за чуждите действия. Преди да атакувате някого, припомнете си, че и вие не сте идеални.

Близнаци

Доверете се на инстинкта си за самосъхранение. Някой може да се опита да ви принуди да обещаете нещо, което нито можете, нито желаете да направите.

Рак

Не реагирайте на провокации. Колкото са по-злостни, толкова ще са по-вредни и е вероятно да са напълно умишлени, за да попречат на напредъка ви.

Лъв

Не е изключено действията ви да предизвикат недоволство. Обърнете внимание на забележките, които ви отправят. Приемете ги като жест на съдействие, а не като признак за враждебност.

Дева

Неприятна случка в началото на деня ще се отрази на настроението и ще ви зареди с мрачни мисли. Позволете си някакво предпочитано дребно удоволствие, за да възстановите обичайното си спокойствие.

Везни

Не се престаравайте на работното място. Опитвайки се да направите повече, отколкото е необходимо, ще настроите всички срещу себе си и може да започнат умишлено да ви пречат.

Скорпион

Започнете седмицата с умерено темпо и познати занимания. Разпределете силите си равномерно, защото напрежението постепенно ще се покачва и трябва да сте готови да реагирате на изненадите.

Стрелец

От съществено значение е да ограничите всяко навлизане в личното ви пространство. Не позволявайте на околните да се намесват по някакъв начин в действията ви, ако не им пречите да изпълняват собствените си задължения.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна, но сте раздразнителни. Овладейте пристъпите на недоволство, които биха ви подтикнали да иронизирате или критикувате хората около себе си.

Водолей

Запознавайте се много подробно с документите, които предстои да подпишете. Малка неточност или несъществен на пръв поглед пропуск може да предизвика сериозни неприятности.

Риби

Обмисляйте действията си, преди да се заемете със същинското им изпълнение, независимо дали работата ви е от интелектуално или от физическо естество. Разсеяни сте и има опасност с каквото и да се заемете, да го докарате до „задънена улица“. Не се насилвайте излишно, ако още от сутринта установите, че „не ви е ден“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари