IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марс във Водолей: 5 зодии ще са най-положително повлияни от транзита

14 февруари 2024 17 30

Разберете кои са тези знаци

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Марс влиза във Водолей на 14 февруари 2024 г. и напуска този въздушен знак на 12 март. Марс управлява Овен, огнен знак, който поддържа енергията на Водолея. Всъщност двата знака си приличат по определени начини, за които ще научите по-надолу. 

Нека първо разгледаме връзката между Марс и Водолей. В гръцката митология Марс е Арес, свирепият бог на войната, докато Водолей се управлява от Уранос, великият бог на небето – баща на всички титани и богове.

Енергията на Уран и Водолей представлява внезапни сътресения и неочаквани изненади, подобно на начина, по който енергията на Марс (Арес) символизира откъсването на нещата, както и кръв, порязвания, остри инструменти и война.

А ето и 5-те знака, които ще са най-положително повлияни от Марс във Водолей:

Овен

Когато Марс е във Водолей, трябва да погледнете принципа на бащата. Важно е да решавате проблемите с баща си, дори и да са трудни. Вашата сексуалност също може да бъде подложена на изпитание през този период. Водолей символизира човечеството, целите и приятелите. Може да имате преживявания, свързани с това през този период. Мисленето ви ще се изостри и може да привлечете повече приятели.

Близнаци

Този транзит създава прекрасен тригон за Близнаците. Те често са нерешителни, когато става въпрос за действие, тъй като обмислят всичко твърде много и страдат от безпокойство поради това. Хората от този знак трябва да използват тази енергия от 14 февруари до 12 март, за да предприемат положителни действия, особено по дома, в който попада Водолей в тяхната натална карта. Това е прекрасно време да се свържете с приятели, особено в бизнеса, и да вземете важни решения във връзка с това. Трябва да се повдигнете и да продължите напред. Що се отнася до любовта, може да се влюбите в приятел.

Везни

Везните обичат Марс, защото Везните са Венера (Афродита), а Марс е Арес, нейният най-голям и страстен любовник. Мъжката и женската енергия се събират заедно с Везни и Овен. Когато Марс е във Водолей, особено около този ден на любовта, може да се влюбите до уши в приятел. Също така сега е чудесно време да създадете табло с визия, да изрежете картини и думи и да картографирате живота, който искате да живеете. Енергията на Водолея ви поставя на място, където можете да издигнете живота си по всички начини! Ако сте необвързани, сега е моментът да създадете онлайн профил за запознанства.

Стрелец

Марс е във Водолей и вие сте повече от възхитени, Стрелец. Жадувате за независимост и се възхищавате на логиката и това носи енергията на Водолея. Ако сте в университета, ще превъзхождате всички в своя курс. Това е идеалният момент да вземете технологията, да я комбинирате с познанията си и да започнете да публикувате! Ако обичате да пътувате, покажете на света къде отивате и ако обичате обучението си, направете влог за това!

Водолей

Разбира се, Водолей, имате полза, когато Марс е във вашия знак. Това активира цялата енергия на Уран, която се грижи за вас и поставя вдъхновяващи видения, както в съня, така и в будния свят, показвайки ви как да се издигнете в играта на живота. Знаете, че сте роден гений и сте по-добър от другите в много отношения. Енергията на Марс ви дава тласъка, от който се нуждаете, за да осъществите много от плановете си. Време е да действате!

Марс във Водолей за зодия Лъв

Всички въздушни и огнени знаци ще усетят положително ефекта на транзита Марс във Водолей, с изключение на Лъва. Въпреки че Лъвът е огнен знак, той се противопоставя на Водолей (двата знака са в опозиция), така че този период може да е малко труден и/или некомфортен за хората от този знак. Може да не сте център на внимание в момента, Лъв, така че концентрирайте енергията си върху това да сте полезни на другите.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари