IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 февруари

23 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Темите, обсъждани в обкръжението ви ще са разнообразни и съществени. Изслушвайте търпеливо мненията на събеседниците си. Ще ви подскажат насока за изява, за която не сте се замисляли към момента.

Телец

Един от дните, в които нищо няма да се случва според предварителното ви настроение. Не се амбицирайте излишно. Придържайте се към обичайно познатите дейности, където възможността за грешки е минимална и запазете присъствие на духа.

Близнаци

Не сте в позиция да въздействате върху събитията, така че се опитайте да се възползвате максимално от случващото се. Напрежението постепенно ще се покачва. Лесен начин за отдалечаване от грижите е да посветите известна част от свободното време на хобито си.

Рак

Не всички набелязани занимания ще ви се получават от първия път. Не се ядосвайте излишно, пробвайте още веднъж, експериментирайте. Понякога най-абсурдните на пръв поглед решения се оказват най-ефективни.

Лъв

Съсредоточете се върху една дейност и то с идеята да я довършите докрай. Разпилявайки енергията и вниманието си в няколко посоки не само няма да напреднете, но може да си навлечете и недоволството на околните.

Дева

При необходимост от придвижване за участие във важни срещи не пренебрегвайте трафика. Организирайте движението си така, че да избегнете възможността за закъснение. Запознавайте се подробно с документите, които се налага да подписвате.

Везни

Интуицията и въображението ще са в основата на напредъка ви. Не прекалявайте с емоционалните изблици, ако хората от обкръжението ви са предимно непознати. Може да си изградят съвсем погрешно впечатление за вас, което впоследствие да ви създаде неприятности.

Скорпион

Ориентирайте силите си към обичайните ежедневни задължения. Не си правете прекалено дългосрочни планове. Рязка промяна на обстоятелствата ще затрудни осъществяването им.

Стрелец

Ще попадате в доста сложни ситуации на моменти. Ще се измъкнете сравнително бързо от тях благодарение на чувството си за хумор и нестандартни методи на работа. Не предприемайте дейности, натоварени с твърде голям риск.

Козирог

Събитията ще са динамични, а част от задълженията откровено ще ви затруднят. Проявете искреност и потърсете помощ. Ще получите каквото ви е необходимо, но не забравяйте да изразите благодарността си по подходящ начин.

Водолей

Заемайте се само с дейности, за които сте сигурни, че ще се справите. Внимавайте какво обещавате. Ще ви потърсят сметка в най-неподходящия момент.

Риби

Енергетиката ви е стабилна. Ако успеете да формулирате целите си правилно, със сигурност ще ги реализирате. Не сравнявайте себе си с околните, индивидуалността ви е достатъчно убедителна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари