IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 февруари

26 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако имате възможност да избирате между умствена и физическа работа, то първата е за предпочитане. Благоприятната комбинация между логика и вдъхновение ще ви подскаже оригинални решения на сложните въпроси.

Телец

Ще повишите работоспособността си, ако подредите и подобрите обстановката около себе си. Ще се отрази стимулиращо на въображението и на творческия ви потенциал.

Близнаци

Началото на деня ще е съпроводено с може би леко конфузна, но едновременно с това забавна случка. Няма дейност, която би могла да ви затрудни. Единственото, което не бива да правите, е извънлимитни разходи.

Рак

Намерете начин да редувате полезното с приятното. И ако приемем, че полезното са текущите ви задължения, то от вас зависи да изберете и направите за себе си нещо, което наистина ви е приятно, а рядко си позволявате.

Лъв

Обстановката ще е динамична. Не се ангажирайте с лидерски функции, ако задълженията ви не предполагат такива. Вместо да помогнете, ще се окажете обект на остри критики.

Дева

Не е желателно да оставате дълго време в затворени помещения. Ако няма как да си осигурите кратка разходка на открито, то поне намерете начин да се движите колкото е възможно повече пеша.

Везни

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Преценявайте предпазливо изказванията си. Импулсивната откровеност може да се окаже крайно вредна.

Скорпион

Ще се наложи да се справите с повече задачи от обичайните. Във ваш интерес е да разпределите времето и силите си така, че да не се докарате до пълно изтощение. Едва ли ще ви похвалят, но може да навредите на здравето си.

Стрелец

Поведението на околните на моменти ще е неприемливо и ще се отрази на настроението ви. То най-вероятно ще варира от едната крайност до другата, но ако се дистанцирате своевременно, ще предотвратите възможността за проблеми.

Козирог

Ще се наложи да отстраните доста затруднения преди да постигнете целта, която сте си поставили. Действайте с присъщата си упоритост, последователност и прагматичност и няма да съжалявате.

Водолей

Избягвайте контактите с непознати. Бъдете предпазливи, посещавайки места, където има струпване на много хора. Може да попаднете в инцидент.

Риби

Колкото и незначителни да ви изглеждат днешните събития, ефектът от тях ще е продължителен. Обмисляйте всяка своя стъпка. От значение е да си изработите правилна тактика за действие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари