IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 февруари

27 февруари 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изслушайте предложенията на колегите си по работните задачи. Сравнете ги със своите. Ако не ви допадат, но няма как да промените предложената схема, заемете се с най-сложното и действайте самостоятелно. От съществено значение е да не се стига до борби за надмощие в колектива.

Телец

Не се съмнявайте в себе си и не позволявайте да ви натрапват допълнителни задачи, които не влизат в задълженията ви. Единственото, което би могло да развали прекрасното ви настроение е, ако се наложи да отговаряте за чужди грешки.

Близнаци

Контактите ще са интензивни и мисълта, че ви търсят, че сте полезни, ще е окуражаваща. Трудно ще съчетаете неформалните разговори с професионалните задължения, но ако не пропуснете или забравите нещо важно, считайте че сте късметлии.

Рак

Аналитичните ви умения са силно застъпени. С каквото и да се заемете, ще дадете най-доброто от себе си. По-неопитните колеги ще имат нужда от наставленията ви, споделете опита си.

Лъв

Събитията ще се развиват с почти шеметна скорост. Ще се налага да се адаптирате към обстоятелствата и да се откажете от едни замисли за сметка на други. Правете онова, което ви е възможно и не съжалявайте, че се налага да отложите част от дейностите. Ще имате възможност да се справите и с тях.

Дева

Колкото и да са разнородни заниманията ви, ще намерите начин да ги съчетаете, редувате или извадите изобщо от графика без да изостанете със задълженията си. Ще успеете да неутрализирате и част от опонентите си, при това с „мирни“ средства.

Везни

Постарайте се да не реагирате на провокациите. Някой съвсем умишлено ще се опита да ви развали настроението. Запазете присъствие на духа и не се поддавайте на желанието моментално да се уедините, за да разсъждавате върху случилото се. Точно това е целта на дразнителя, не позволявайте да я постигне.

Скорпион

Непривично за вас спокойствие ще ви изпълни още от сутринта. Ще изненадате околните с поведението си и най-вече с факта, че сте готови да възприемете всичко случващо се с чувство за хумор, независимо дали ви харесва и доколко е драматично.

Стрелец

Когато решите, можете да сте безкрайно упорити, особено ако се налага да „заобиколите“ трудностите и да обозначите територията си без да си навредите. Не говорете, дори не загатвайте за бъдещите си планове. Със сигурност около вас има хора, които целенасочено биха ви попречили.

Козирог

Обстоятелствата ще са благоприятни за подобряване на резултатите и доусъвършенстване на вече довършен проект. Направете каквото се налага, но без да се връщате прекалено много назад. Напредъкът винаги е свързан с бъдещето.

Водолей

Артистичните ви умения ще вземат превес над всички останали ваши положителни качества. За известно време може да намалят темпото на работата ви, ако не е свързана с творчески подход, но пък ще привлечете към себе си точно хората, от чиято помощ имате нужда в конкретния момент.

Риби

Придържайте се към правилата и личните си принципи. Постигайки хармония между собствените разбирания и изискванията на социума ще повишите ефективността и вярата във възможностите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари