IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които могат да ви предадат във връзката във всеки момент

3 март 2024 19 38

Те са способни да ви забият нож в гърба, когато не очаквате

Снимка: IstockPhoto

Вярвайте, но проверявайте. Една добра стара поговорка, която ни учи да не бъдем лековерни и наивни, да не приемаме външната обвивка като едно цяло с вътрешната. Външността често може да бъде измамна, също като думите.

Ако имате добре развита интуиция, можете лесно да усетите лъжата в началния етап. Тук предимство имат представителите на водния елемент: Рак, Риби и Скорпион. Хората от тези зодии имат естествен компас, той винаги работи независимо от тях самите и във всички ситуации.

Но какво да правят онези, които не могат да се предпазят от предателство? Ами хората, които по една или друга причина нямат много развита интуиция и лесно се подвеждат?

Кои са знаците, които обичат актьорството и са способни на измама и предателство в името на целите си?

Близнаци

Първият знак на въздушната стихия, управляван от сръчния и пъргав Меркурий. Самите Близнаци са доста повърхностни и несериозни, не са склонни да се привързват и да изпитват угризения на съвестта. Именно защото ярките представители на тази зодия не умеят да се привържат дълбоко и емоционално към никого, много лесно могат да ви изоставят и да се впуснат в нови приключения. Самият факт на движение и промяна на средата е важен за тях, те не могат да седят на едно място дълго време, имат нужда от ярки емоции и храна за ума.

Поради факта, че Близнаците са много общителни, те лесно могат да разлеят нечия тайна и небрежно да клюкарстват за вас зад гърба ви. В същото време те в никакъв случай няма да преследват егоистични цели или желания за отмъщение, те ще направят това напълно естествено. Отначало мъжете от този зодиакален знак могат да разказват много увлекателни истории и да обещават много, а когато степента на интерес намалее, те ще си тръгнат.

Везни

Този знак също принадлежи към елемента въздух и трябва да държите очите си отворени с него. Самите представители на този знак са много чаровни, сладки и възпитани. Те познават правилата на благоприличието, етикета и знаят как да показват добри обноски. На външен вид такива хора изглеждат невероятно добродушни и приятни, но имат свои собствени „скелети в килера“.

Везните са знак на партньорство и сътрудничество, за тях е много важно да бъдат в хармонична и приятна връзка и до известна степен дори да зависят от партньора си. Освен това те могат да бъдат във връзка без силна емоционална привързаност. Ако са спокойни, за всички около тях те ще създадат образ на идеална двойка и изобщо няма значение дали има силни чувства или не. Ето защо, веднага щом удобствата свършат, те бързо могат да намерят заместител и да изчезнат от живота ви.

Често представителите на този знак се опитват да угодят на всички, да бъдат добри с всички. Те са много зависими от мнението на другите. Но не можете да седнете на двата стола, рано или късно ще трябва да вземете нечия страна и тук Везните могат да заемат страната на по-силния партньор, разкривайки тайните на по-слабия. И поради желанието да живеят приятелски с всички и да угодят на всички, те могат да разкажат на всеки малко по малко нечии тайни и лична информация.

Дева

Представителите на тази зодия са много практични, конкретни и прагматични. Те никога няма да си губят времето без конкретна цел и полза. Всяко тяхно действие има мощен стимул и очакване на заслужен резултат. В работата, която изисква повишена концентрация и упорит труд, те нямат равни. Както вече разбрахте, представителите на този знак са много практични и търсят ползи във всичко, същото важи и за партньори и приятели.

Ако човек носи определена полза на Девата, дава нови знания, успокоява, помага за увеличаване на печалбите – Девата ще бъде там, независимо от всичко. Но щом по някаква причина същата стойност изчезне, Девата се оттегля, без да ѝ мигне окото.

Риби

Ярките представители на тази зодия са много мнителни и мечтателни, обичат да летят в облаците, да строят въздушни замъци, лесно се обиждат и подвеждат. Тази зодия е най-податлива на всякакъв вид внушения и зависимости (от алкохол до хазарт). Те имат доста уникален мироглед за всичко, който много бързо може да промени посоката си. Може да е трудно да се разчита на такива хора, те казват едно нещо, а утре вътрешното им течение се е променило и те мислят съвсем различно.

Рибите са романтични и влюбчиви, много креативни хора. И както знаете, всички творчески личности не се различават много по постоянство и лоялност. Такъв човек може да бъде разбран само от партньор, подобен на него.

Водолей

Друг знак на въздушния елемент. Много своенравен, свободолюбив и приятелски настроен. Но не всичко е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Тези хора привличат другите към себе си като магнит, имат невероятна харизма, уникалност, дори са ексцентрични и привличат вниманието към себе си. Те измислят необичайни идеи през цялото време, никога не знаеш какво да очакваш от тях утре, забавно и интересно е да си с тях. Веднага щом посегнете на свободата им, опитате се да поставите свои собствени граници и ограничения – загубили сте този човек. Ако самият той почувства, че се опитвате да го контролирате и искате да получите някаква конкретика за в бъдеще, той ще си тръгне, без дори да се сбогува.

Той лесно може да влезе в живота ви и също толкова лесно да изчезне от него. Ще правите планове за бъдещето, ще го смятате за свой верен приятел, боен другар и партньор, но в един момент просто ще го изгубите от поглед, телефонът няма да отговаря на обаждания, а съобщенията ще остават непрочетени.

Друг важен момент е, че ярките представители на тази зодия не са моногамни. Тяхната любов е толкова многостранна, че по принцип не може да бъде обвързана с един човек. Те нямат дълбока емпатия, съчувствие и по принцип не са в състояние да изпитват дълбоки чувства, те са много повърхностни и фокусирани върху външния свят, а не върху вътрешния. Те могат да станат моногамни, но само при условие, че самите те го искат.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари