IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Меркурий в Овен ще се отрази на любовния живот на всяка зодия

7 март 2024 17 30

Имаме нужда от приключване на неща в някои области от живота си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Имаме много да помислим сега, когато Меркурий навлиза в Овен в края на тази седмица (на 9 март). Планетата на комуникацията ще остане в този огнен знак около седмица. Особено важно е през този период да преразгледаме няколко неща в любовния си живот. Това може да означава, че няколко зодии ще имат нужда да проведат важни разговори със своя партньор, а други ще трябва да се изправят пред неприятна истина по време на този транзит.

А ето и как Меркурий в Овен ще се отрази на връзката и любовния живот на всеки зодиакален знак:

Овен

Обичате хората, но понякога просто искате да останете насаме с мислите си. Не е лесно, но бъдете честни със себе си. Последният ден на Меркурий в Риби ще затвори вашия сектор „скрито-покрито“, когато става въпрос за връзка. Може би искате да поддържате връзка от разстояние, а не искате да попадате в капана на по-близка и лична такава? Ако имате нужда от пространство, вместо да си измисляте различни извинения, по-добре свалете картите и го кажете директно на половинката си.

Телец

Покажете на половинката си тази по-дълбока страна на вашата личност, която криете от света. С навлизането на Меркурий в Овен вие ще усетите нужда да превърнете своя романтичен партньор в свой най-добър приятел и да му разкажете тайните си. Доверяването на половинката може да бъде едно от най-простите и лесни неща, които можете да направите, за да се сближите още повече и да започнете да се разбирате на по-дълбоко ниво.

Близнаци

Простете на когото трябва и го оставете да си отиде. С навлизането на Меркурий в Овен, вие трябва да започнете да работите повече върху себе си и да доведете дадена ситуация докрай. Може да сте инвестирали много време в дадено партньорство, което не е проработило по начина, по който сте планирали. Можете само да се поучите от опита. Дайте си това време да помислите.

Рак

Как трябва да изглежда любовта според вас, Рак? С навлизането на Меркурий в Овен вашата система от вярвания може да се промени доста. Предизвикайте себе си да мислите извън рамките. Дори и да имате странна и динамична любовна връзка, която да не е съвсем традиционна и другите да ви се чудят, дайте ѝ шанс. Вашето партньорство може да бъде каквото решите, че искате то да бъде, но само ако си го позволите.

Лъв

Вашата любов може да бъде тази, за която се пише в любовните романи, Лъв. С навлизането на Меркурий в Овен вие ще сложите край на нуждата си да пазите тайни. В момента тайната на вашата връзка е способността да преодолявате всички проблеми заедно и да виждате нещата от гледната точка на вашия партньор. Фактът, че можете да обсъждате всичко, което ви вълнува с партньора си, ви е достатъчен. Празнувайте победите си. Гледайте на предизвикателствата като на стъпала към по-смислена любов.

Дева

Последният ден на Меркурий в Риби би трябвало да ви помогне да сложите край на една токсична връзка. Това може да е време, когато ще се обърнете към човека, който не е оправдал очакванията ви и ще поискате да ви върне свободата. Ако пък сте доволни от партньора си – поканете го да ви партнира на по-високо ниво (в професионален план например), вместо да се опитвате да правите нещата все сами.

Везни

Малките жестове говорят много за любовта. С последния ден на Меркурий в Риби вие ще сложите точка на начина, по който сте гледали на малките жестове и уважението във връзката си до този момент. Ако имате постоянен партньор – започнете да правите трудните неща заедно, като например да водите конфликтни разговори, да си позволите да не сте съгласни един с друг, да спорите, а после да се помирите. Бъдете готови да преживеете върховете и паденията на любовта заедно като екип.

Скорпион

Когато преминавате през трудни моменти, това ви учи да цените дълбочината на вашата любов. С навлизането на Меркурий в Овен вие ще можете да приемете, че нещо, което сте смятали, че ще проработи за вашето партньорство, всъщност не е успешна стратегия. Вместо да сочите с пръст или да обвинявате половинката си, помислете какво можете да научите от негативния опит и след това продължете напред, за да намерите ново нещо, върху което да се съсредоточите.

Стрелец

Всичко може да бъде по-добро, ако сте заедно с партньора си. С навлизането на Меркурий в Овен вие ще усетите, че правенето на дори малки неща с половинката ви, правят атмосферата в дома ви по-специална и задружна. Позволете си вашите отношение и начин на мислене да са по-отворени, за да можете да чуете нещата, които партньорът ви иска да ви каже и съответно да ги приемете, дори когато животът е малко по-труден.

Козирог

Излезте и създайте нови приятелства. С навлизането на Меркурий в Овен е време да обърнете повече внимание на вашата общност. Това може да е времето, когато вие и вашият партньор започвате нови хобита или решавате да опитате нещо различно, или се осмелявате да проведете разговори, които са напрягали умовете ви отдавна. Ако го направите, ще се почувствате по-щастливи и с още по-положителна нагласа за бъдещето на връзката ви.

Водолей

Най-накрая трудните времена са зад гърба ви. Мине ли и последният ден на Меркурий в Риби, вашата финансова ситуация трябва да се подобри. Това е чудесен момент да определите нов бюджет за вашия дом и семейство. Говорете за нещата, които искате и за това, което партньорът ви иска. Определете какви са вашите нужди и какви елементи може да има в списъка с желания за бъдещето.

Риби

Копнеете за усещане за комфорт и сигурност в ръцете на този, когото обичате, но част от тази нужда може да идва и от вас самите. С навлизането на Меркурий в Овен идва и идеалният момент за честна и рефлективна оценка на живота ви, връзката ви и всичко останало, което смятате, че може да се подобри. Време е за промяна!

За още новини от света на зодиите и астрологията последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари