IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Знаците, че гаджето ви е готово да заживее с вас

22 февруари 2024 17 30

Разберете дали той е готов да се премести с вас под един покрив, базирано на зодиакалния му знак

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Преместването заедно може да бъде положителна стъпка за всяка връзка, стига и двамата партньори да са готови за това. Може да бъде изключително трудно да разберете кога наистина сте готови да направите тази важна крачка в отношенията си, а може да ви бъде още по-трудно да разберете дали гаджето ви наистина желае да предприеме тази стъпка напред или пък не и го прави, само за да ви угоди.

Споделянето на едно житейско пространство е също толкова лично, колкото и вашият зодиакален знак, така че защо не проверите какво има да каже астрологията за това как той – вашият любим показва, че е готов да се премести с вас под един покрив.

Има толкова много добри и лоши неща, които могат да дойдат с тази стъпка. Това може да укрепи връзката ви, но само ако и двамата сте наистина готови да я предприемете. Ако всъщност не сте готови, това решение може да навреди на отношенията ви, което вероятно е причината някои двойки да се страхуват от преместването заедно.

Ако сте любопитни да видите дали той наистина е готов, според зодията си, четете надолу:  

ОВЕН 

Когато Овенът е готов да се премести да живее с вас, определено ще разберете по начина, по който започне да се облича, когато сте у дома. Той ще започне да носи много удобни дрехи около вас, когато си почивате – пижами, анцузи и т. н.

Мъжете от този знак по принцип не си премълчават нищо. Оптимизмът на вашето гадже ще ви увери, че да живеете заедно в този момент е правилното решение и не трябва да се чудите повече дали това е правилен ход. Инициативата за тази важна крачка ще дойде по-скоро от негова страна.

ТЕЛЕЦ

Определено ще разберете, че мъжът от зодия Телец е готов да заживее с вас под един покрив, ако той започне да готви много и да ви кара да се задържате вечер у дома. Ако той започне да ви прави закуски, обеди и вечери – той мечтае за домашен уют с вас! Мъжете от този знак обичат хубава храна, а щом вашият я приготвя за вас, това показва, че той е готов да ви покани да живеете при него (или обратно – иска да се нанесе при вас). Като готви, той ви показва, че е готов да направи следващата стъпка във връзката ви по посока създаване на семейство в бъдеще.

БЛИЗНАЦИ 

Близнаците са по-отворени за този вид неща, те са най-добрите в комуникацията, така че ако искат да живеят с вас – ще ви го кажат директно. Когато един мъж от зодия Близнаци е готов да заживее с  вас, той ще бъде честен за това как се чувства. Не е нужно да се притеснявате, ако изобщо имате някакви съмнения по въпроса. Мъжът Близнаци няма да се страхува да повдигне темата за живот под един покрив, за да се увери, че и вие сте на едно мнение с него.

двойка се

Снимка: iStock

РАК 

Гаджето ви Рак ще ви каже ясно къде смята, че се намира вашата връзка и дали е време да заживеете заедно. Мъжът от този знак обикновено е домошар и има отношение  към жизнената си среда. Ако той е готов да се премести с вас под един покрив, той ще изрази желание да декорира, да купува мебели, техника и други неща за интериора, което само говори за себе си. Ако вашият мъж Рак внезапно се прибере с нов сервиз с чаши или с нова купа за салата – ясно е, че иска да гради дом с вас.

ЛЪВ

Въпреки че един Лъв може да драматизира много на моменти, той няма да бъде такъв, когато става въпрос да се премести да живее с вас. Ако е готов да се нанесе при вас (или вие при него), той ще стане още по-страстен спрямо вас. Той определено ще ви покаже, че е готов да издигне връзката ви на следващото ниво чрез различни жестове. Вероятно първоначално той ще започне да ви кара да преспивате при него постоянно, ще ви даде ключ от дома си и ще ви предложи да си донесете лични вещи и дрехи в дома му. След това директно ще ви каже, че смята, че трябва да създавате бъдеще заедно.

ДЕВА

Преместването с мъжа Дева може да бъде малко трудно в началото, защото той обмисля всеки малък детайл, преди да направи следващата стъпка. Въпреки че може да изглежда, че не е готов да направи този ход с вас, всъщност може да е точно обратното. Когато гаджето ви Дева е готово да заживее с вас, той ще обмисли всеки детайл, за да бъде преходът по-лесен и за двама ви. Той ще иска да се увери, че тази стъпка няма да ви изнерви като двойка. В известен смисъл той ще го направи, защото ще иска да ви направи по-щастлива и да ви осигури увереност чрез по-лек преход към съвместен живот. 

ВЕЗНИ

Понякога Везните могат да бъдат доста нерешителни, което може да ви направи неспокойни. Въпреки това, когато вашият любим Везни е готов да се премести да живее с вас, той ще вземе категорично решение и няма да се колебае. Определено ще разберете, че е готов, ако самият той ви каже, че за него това е правилният ход, който да предприемете заедно.

СКОРПИОН 

Може да е трудно да се каже кога един Скорпион е готов да заживее с вас, тъй като той може да бъде много потаен. Все още има начини да разберете дали е готов да предприеме тази стъпка в отношенията ви. Най-вероятно той ще започне да прави някои проучвания за това къде можете да си вземете жилище под наем заедно или пък да гледа офертите за закупуване на нов дом. Той може да не навлиза в подробности, когато говори с вас по тази тема, но ако тя се върти в главата му, ще усетите по поведението му.

СТРЕЛЕЦ 

Ще разберете кога един Стрелец е готов да се премести да живее с вас, по това колко много се вълнува дори само при мисълта за това. Той ще стане изключително нетърпелив и въодушевен и ще иска да направите този ход възможно най-скоро. Ако е готов, Стрелецът ще започне проучване в секундата, в която повдигнете темата за съвместното съжителство. Той ще бъде много оптимистично настроен към предприемането на тази стъпка във връзката ви, оставяйки ви без съмнение, че това е правилното решение.

КОЗИРОГ 

Козирогът е свързан с традицията. Той ще иска да изчака подходящото време, преди да ви предложи да предприемете тази стъпка във връзката ви. Той ще бъде честен с вас относно намеренията си и ще иска да се нанесете заедно само ако и двамата сте готови да направите това. Мъжът Козирог ще говори с вас за бъдещето и ще е готов да заживеете заедно, само ако вижда бъдеще с вас. Просто бъдете търпеливи с него, той просто ще иска да се увери, че тази стъпка във връзката ви наистина ще е добър ход.

ВОДОЛЕЙ

Вероятно вашето гадже Водолей не е много емоционално ориентирано или романтично, но ако е готово да се премести да живее с вас, ще бъде искрено за това и ще се надява, че сте на същата страница като него. Той ще изслуша всяко съмнение, което може да имате, и ще иска да помогне за облекчаването на тези съмнения, ако е сериозно да предприеме тази стъпка с вас. Бъдете открити и честни с този мъж, защото той определено е добър слушател и ще ви изслуша.

РИБИ

Ако вашият любим е Риби, той ще ви каже, че е готов да заживее с вас чрез творчество. Мъжете от този знак са много емоционални, така че ако вашият мъж Риби е готов да споделя жизнено пространство с вас, той ще намери начин да се свърже с вас на емоционално ниво. Например чрез слушане на музика, чрез рисуване или чрез друг вид творческо занимание, ориентирано в дома, което той ще иска да правите заедно.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари