IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Астромистика: Започва коридорът на затъмнението, какво ще ни донесе?

24 март 2024 19 30

Време, когато трябва да останете спокойни и хладнокръвни

Астромистика: Започва коридорът на затъмнението, какво ще ни донесе?

От 25 март до 8 април започва коридорът на затъмнението, като следващият ще бъде през есента. Какво ще ни донесе започващото в края на март астрологично събитие?

Предстоящият феномен на космическо ниво ще започне с полусенково лунно затъмнение, когато Дева преминава във Везни и ще продължи до Слънчевото затъмнение, тоест до 8 април 2024 г.

Заслужава да се отбележи, че такива периоди винаги се характеризират със сложен ход на събитията. От една страна, в този момент се появяват всички най-проблемни точки, които сме събрали в миналото, и тази тенденция се усеща особено при изпълнението на предварително замислени планове. От друга страна, ако не сте забелязали определени грешки по това време, тогава коридорът на затъмнението със сигурност ще ги „подчертае“ и ще ви помогне да изберете правилната стратегия.

Трудният ход на предстоящото явление ще бъде белязан от ретрограден Меркурий, който ще се активира от 1 април 2024 г. По този начин динамичното развитие на събитията, осигурено от коридора на затъмнението, може да бъде леко забавено и усложнено.

Характеристики на коридора на затъмнението

Именно в коридора на затъмненията всичко, което може да се нарече най-проблемните точки, излиза на повърхността: конфликти, недоразумения, усложнения при изпълнението на плановете. По това време е по-добре да се откажете от желанието за ясен и безупречен процес, защото с по-голяма вероятност нещата ще се объркат.

В моменти като тези трябва да сте търпеливи и готови да реагирате незабавно на възникналите проблеми. В никакъв случай не отлагайте избора си, защото иначе от 1 април, с настъпването на ретроградния Меркурий, всички въпроси, които изискват спешни действия, ще станат хронични и ще бъдат по-мащабни.

От 1 до 8 април се подгответе за известно влошаване на различни ситуации. Сега трябва да отложим решаването на най-важните точки за по-късно, тъй като е просто невъзможно да се предвиди естеството на събитията в такъв момент.

И ако от 25 март до 1 април всичко, което се случва, е отражение на действията, които сме извършили преди това, то от 1 до 8 април всеки човек ще трябва да изпита на практика закона на Мърфи. Със сигурност всички си спомняме за филията, която винаги пада с маслото надолу. За съжаление тук не може да се избегне лошия късмет. Запазете спокойствие и не реагирайте прекалено много на абсурдни пречки, тъй като те са временни.

Какво да правите по време на коридора на затъмнението, като вземете предвид ретроградния Меркурий?

Ако е възможно, опитайте се да предвидите някои събития, които могат да провалят последната седмица в коридора на затъмнението: проверете бензина си, преди да отидете на работа, използвайте по-малко асансьора, отложете важни бизнес срещи. Колкото по-малко движения и дейности има през този период, толкова по-лесно ще излезете от него без загуби и нерви.

Въпреки това, дори в такива трудни времена, има много осезаемо предимство за тези, които се интересуват от мистични практики. През последната седмица от коридора на затъмнението ще видите някои неща по-ярки и по-дълбоки, а също така ще можете лесно да премахнете всичко ненужно и остаряло от живота си – отървете се от лошите навици, прекъснете неудобни връзки. Използвайте предстоящия период разумно и тогава той определено ще се окаже за добро.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари