IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои зодии са „любимците на Вселената“?

4 април 2024 19 30

Всяка зодия е късметлийка по свой собствен начин, но две зодии имат по-очарователен живот

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всички зодиакални знаци имат уникални качества, които ги правят късметлии и специални сами по себе си. Въпреки това, тези, които имат благоприятни знаци (знаци, които се управляват от Юпитер или Венера) в тяхната голяма тройка или са доминиращи в тези знаци, могат да се разглеждат като изключително щастливи или благословени – или както ги наричат някои астролози – любимци на Вселената. Тези предимства могат да осигурят допълнителен тласък на увереност и късмет за представителите на тези знаци.

Според астрологията „фаворитите“ на зодиака са Риби и Стрелец поради „планетарното им достойнство“.

Всяка планета има зодиакални знаци, в които е силна, и знаци, в които е слаба. Стрелец и Риби са фаворити, защото печелят достойнство от Юпитер, най-големият бенефик, а тяхната слабост идва от Меркурий, единствената неутрална планета. А Риби е като върховния фаворит, защото също печели достойнство от другия бенефик – Венера.

Нито Стрелец, нито Риби имат някаква връзка със зловредни планети.

Риби

Магьосник и прорицател, Рибите са „любимците на Вселената“, защото са се адаптирали към всичките 12 урока от зодиака. Това прави Рибите най-знаещите, най-подготвените и със златно сърце. Венера е екзалтирана в Риби по причина, тъй като има магия в това разположение. Роденият под този знак просто знае как да дава безусловна любов на другите, ако приемем, че се е развил и е узрял. Най-чистото проявление на това каква може и трябва да бъде любовта обикновено се олицетворява от Венера в Риби. Това е любов, която прощава, която е търпелива, мила и готова да се жертва.

Но Юпитер управлява този знак в традиционната астрология и се управлява съвместно от Нептун в съвременната астрология. Юпитер дарява на Рибите късмета, необходим им, за да победят. Вярата е свързана с Юпитер и подобно на Стрелец, роденият ще бъде голям оптимист, когато става въпрос за преодоляване на препятствията, които са му представени от съдбата.

От другата страна на това разположение е Дева, управлявана от Меркурий, което улеснява Рибите да канализират някои от тези черти от техния противоположен знак. Рибите могат да правят планове и да развият необходимото търпение, за да останат организирани за това, което предстои.

Стрелец

Стрелецът е пионерски огнен знак, който не се страхува да нарушава границите. Хората от тази зодия отразяват идеалите на Юпитер, постоянно търсещи лично израстване. Това е знак, който представлява приключение, пътуване и философия с причина, защото целта на този знак е разширяване, придобиване на знания и връзка.

Част от това, което прави Стрелец фаворит на Вселената е, че този знак няма да приеме поражение. В крайна сметка знакът преди тях е Скорпион, а този след тях е Козирог, два упорити и амбициозни знака, водени от постижения. Скорпионът е воинът, докато Козирогът е упоритият капитан. Междувременно Стрелецът е възприел и двете им най-добри черти и сливането създава този уникален знак. Стрелецът ще гледа към надеждата по време на трудности. Той знае, че може да преодолее всичко, защото има голяма вяра в добрата си съдба, но и в себе си.

Юпитер също е свързан с духовността, религията и философията и когато Стрелецът има солидна система от вярвания, ценности или принципи, от които ще се ръководи, това може да го направи доста неудържим. Той може да стане учен или човек, готов да предаде знанията си на другите. Юпитер иска хората от този знак да продължат да учат отвъд това, което могат да си представят.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари