IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Настроение, решения... Кои са четирите най-непредвидими зодии?

13 април 2024 19 30

Не знаете какво да очаквате от тях

Снимка: IstockPhoto

Тези знаци от зодиакалния кръг по-често от други изненадват другите с неконтролируемите си промени в настроението и неочаквани решения.

Овен

Управляващата планета на най-активния знак на Зодиака е войнственият Марс и това казва всичко. Намирайки се под влиянието на такава страстна и експлозивна планета, Овенът рядко е в състояние на стабилност, подвластен на нейните моментни импулси. Освен това Овните по природа обичат да опитват нови неща и често се захващат за това, без да обмислят перспективата достатъчно внимателно. По време на кавги Овенът трябва да се забави с изразяването на емоции, тъй като някои думи могат наистина да обидят близките му.

Близнаци

Двойствената природа на Близнаците, управлявана от такава общителна планета като Меркурий, намира както одобрение, така и откровена враждебност сред хората. Работата е там, че непостоянството на Близнаците понякога харесва и зарежда другите с позитивизъм, принуждавайки ги да се движат, вместо пасивно да останат на място. Но често такава досадна спонтанност е напълно неуместна: не всеки е готов да промени плановете си със светкавична скорост, адаптирайки се към новото настроение на ексцентричните Близнаци.

Скорпион

Забавно е, че най-непредсказуемият от водните знаци се управлява от планетата на внезапната промяна – Плутон. Вродената тайна на Скорпионите невинаги играе в ръцете им, защото, внимателно криейки чувствата си от другите хора, в последния момент те зашеметяват близките си с неочаквани промени, принуждавайки ги да играят според нов сценарий. Може би Скорпионът трябва да се отвори повече към другите и да изрази емоциите си, за да бъде по-разбираем и очевиден в очите на другите.

Водолей

Водолеите са наясно, че създават неудобства на хората с променливия си нрав, но това само ги забавлява и ги кара да се гордеят със собствената си внезапност. Държейки се понякога като протестиращ тийнейджър, Водолеят е способен да прави всичко по свой начин и принципно да променя решенията си в последния момент. Разбира се, спонтанността на Водолея, подобно на другите знаци, е повлияна от личната планета управител, известна още като планетата на изненадите, Уран.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари