IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карти Таро: Какво ни очаква от 15 до 21 април?

14 април 2024 19 30

Вижте посланията на Вселената за следващите няколко дни

Снимка: IstockPhoto

Таро карта на седмицата – Императрицата

Природата се събужда, енергията на изобилието се събужда. Тази седмица бележи най-благоприятния период за развитие във всички области. Кариера, лични отношения, проекти и здраве разцъфтяват пред очите ни.

В сферата на романтиката това е време, подходящо за развитие на съществуващи връзки или създаване на нови. Ето защо, за да поддържате пролетно настроение, можете и дори трябва да актуализирате гардероба си. Поне няколко дни се обличайте и обръщайте внимание на реакцията на другите: ефектът, който създавате, ще ви хареса.

Арканът на императрицата съобщава, че плодородието е присъщо на всичко, което се случва сега, не само в буквалния смисъл на думата. В днешно време много хора имат по-изострено усещане за тенденциите и циклите на пазара. Това е чудесен момент да се обедините с партньор или партньори и да оживите идея, която имате от известно време. Такова сътрудничество определено ще бъде полезно.

За да се чувствате весели и енергични, ще бъде страхотно да сте в женска компания: отидете на спа с приятели, организирайте съвместно творческо занимание или просто разходка – всичко това ще ви даде много положителни емоции.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари