IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за периода 22 – 28 април

22 април 2024 17 30

Какво ви очаква според зодията

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 28 април 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съществено влияние върху развитието на събитията ще окаже преминаването на Меркурий в директно движение през втората половина от седмицата. Преди това ще можете да подготвите изпълнението на някои от най-смелите си идеи. В края на седмицата ще се налага да взимате бързи и доста странни, но все пак полезни решения. Ще се отразят положително на професионалния ви напредък. Предстоят изненади в личен план, които може и да не ви допаднат особено. Не се противопоставяйте на промените, ще е нужно време, за да оцените ефекта им.

Телец

Ще се наложи да се ангажирате с допълнителни отговорности и служебни задължения в началото на седмицата. Успеете ли да прецените правилно силите си, ще се справите. Анализирайте ги внимателно, преди да кажете „Да“ и се опитайте да отклоните онези, за чието изпълнение не сте особено сигурни. Междувременно ще преодолеете поредица външни и вътрешни конфликти, осигурявайки единомислие във взаимоотношенията от всякакъв характер. В края на седмицата ще получите няколко дребни, но приятни изненади.

Близнаци

Не прекалявайте с контактите и пристъпите на откровеност в началото на седмицата. Избягвайте разговорите на лични теми. Споделяйте грижите си само с хора, на които сте сигурни, че можете да имате доверие и то далеч от „външни“ слушатели. Ще елиминирате възможността за поява на уж случайни проблеми. През втората половина на седмицата ще разполагате с подходящи условия за осъществяване на сложни или изостанали задачи. Ще получите помощ, до която не сте имали достъп или ли е била отказана. Мисълта, че сте в контрол на ситуацията ще ви окуражи.

Рак

Обстоятелствата ще са променливи, а обстановката – напрегната. Твърде често ще попадате в ситуации, които ще се окажат истинско изпитание за принципите и куража ви. Поведението на околните може да предизвика недоволство, неприязън, дори пристъпи на завист, а дали ще се справите с тези вътрешни противоречия, зависи изцяло от вас. От съществено значение е да различите обективните затруднения от субективните си съмнения. Правилната тактика е да комбинирате личния опит със съществуващите и споделени към момента успешни практики във вашата област.

Лъв

Промените ще са почти ежедневни и първоначално доста неясни като причина и следствие. Как ще се развиват обстоятелствата след тях ще зависи основно от реакцията ви. Ако ги анализирате задълбочено и сте готови да се съгласите с някои негативи, бихте могли да се възползвате максимално от позитивите. Ако обаче възприемете себе си като жертва, то в един доста дълъг период от време буквално ще „тъпчете на едно място“. Ще напреднете бързо, ако успеете да се освободите от тежестите на миналото и да мобилизирате вътрешните си ресурси, които са напълно достатъчни.

Дева

Каквото и да се случи, не преставайте да вярвате в себе си. Уменията и логиката ви са достатъчни, за да преодолеете всички препятствия по пътя си, стига да не позволите на мрачните мисли да влияят върху решенията ви. С най-сложните проблеми ще се справите самостоятелно, а за по-лесните почти незабавно ще получавате нужната помощ. Дори да се наложи да направите крачка назад, да отстъпите някои позиции, то съвсем скоро ще си ги възстановите. Сериозните компромиси ще са свързани с личните отношения. Във ваш интерес е да се стремите към съгласие.

Везни

Съществените преживявания, изискващи и конкретни действия, ще са свързани с отношенията и то от всякакъв характер. Обстановката на работното място ще е нещо като „затишие пред буря“. Почти непрекъснато някой от нещо ще е недоволен и ще се опитва да получава бонуси за чужда сметка. Не се намесвайте в спорове, независимо че чувството ви за справедливост може да се окаже засегнато. Що се отнася до взаимодействията между близките ви, сблъсъците ще са между представителите на различни поколения. Активното ви участие ще е абсолютно необходимо за овладяването на конфликтите.

Скорпион

Настроението ви ще зависи почти изцяло от Пълнолунието във вашия знак. Преди него ще сте доста самокритични, готови да признаете някои свои слабости, пропуски (макар и само пред себе си) и да изградите схема за преодоляването им. В деня на Пълнолунието ще сте доста по-уверени и вдъхновени, ще успеете да довършите поне една от важните си задачи. Веднага след него ще ориентирате вниманието си към усвояване на нови знания и придобиване на допълнителен опит. Ще създадете и някои нови, доста полезни, а и продължителни контакти, които ще повишат мотивацията ви.

Стрелец

Ще се чувствате много по-спокойни, а и ще сте по-продуктивни, ако си създадете точен график още в началото на седмицата и конкретизирате краткосрочните задължения. Бихте могли да отделите време също така за набелязване на важните дейности, предстоящи следващия месец. Не се очертават сериозни пречки, които да се налага да преодолявате, така че ще можете да действате с равномерно темпо и да разпределяте силите според сложността на задачите. Изненадите ще са дребни, но приятни. Близките ви ще имат нужда от помощ, проявете интерес и съпричастност.

Козирог

Може да имате повод да се оплачете от пристъпи на преумора, но в никакъв случай няма да имате повод да се оплачете от скука в предстоящия период. Контактите ще са интензивни, но на моменти не особено приятни. Ще усетите, че част от събеседниците ви не са особено искрени или че дори се опитват да ви намерят „слабото място“. Ограничете запознанствата и общувайте предимно с близките си. С тяхна помощ ще успеете да запазите душевното си равновесие и да не влагате прекалено много емоции в дреболии. Приемете като добър знак факта, че на моменти се налага да спрете дадена работа за сметка на друга. Ще се окаже навременна подготовка за осъществяване на бъдещите ви замисли.

Водолей

Смело се заемайте с всички промени, които преценявате като необходими, без значение дали става дума за обстановката, външния вид, хобито ви, забавленията. С каквото и да се захванете, ще се справите, ако не добре, то поне задоволително. Пътуванията, както лични така и служебни, също ще са безпроблемни. Не е изключено да попаднете на нов или допълнителен източник на доход. Преди да решите да се възползвате, анализирайте обективно личното си физическо и психическо състояние. Не е желателно да се преуморявате, нито да влагате усилия в рискови начинания.

Риби

Предстои решаването на поредица важни въпроси както у дома, така и на работното място. През първите няколко дни от седмицата обстановката ще е напрегната. Ще се наложи да работите с непознати партньори или сътрудници. Не прекалявайте с претенциите, за да не навлезете в забранена територия. Стремежът към синхрон ще бъде в основата на положителните резултати. Намалете разходите до ежедневно неизбежните. През втората половина от седмицата се придържайте към личните си разбирания и не позволявайте на околните да се намесват в индивидуалните ви дейности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари