IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които ще затворят една глава от живота си след пълнолунието тази седмица

23 май 2024 17 30

Дали сте сред тях?

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Луната е мистериозно нещо. Не само че контролира приливите и отливите и женският хормонален цикъл се синхронизира с нея, но луната също изглежда съответства на шестмесечните фази тук долу в нашите земни общества. Разбирането на влиянието на луната в астрологичен план ни дава възможност да разберем индивидуалните и колективните сезони от нашия живот, което от своя страна ни позволява да чакаме търпеливо мечтите и целите да се проявят.

Животът, съобразен с циклите на луната, облекчава голяма част от обществения натиск, който поемаме, тъй като тази древна истина ни напомня, че можем да направим толкова много, за да продължим напред. Понякога е най-добре просто човек да бъде търпелив.

Начинаещите в астрологията може да повярват на клишето, че новите луни са добри за проявление, и със сигурност има известна истина в това. Разбира се, малко вероятно е да станете милионер, ако вашите натални транзити не изискват финансово изобилие по това време, но общата идея е точна: новолунието предвещава ново начало, докато пълнолунието го затваря.

Рядко има чист завършек на тези цикли като книга с картинки. Тези, които изобщо не са запознати с астрологията, в края на краищата могат да живеят целия си живот, без да правят връзка между житейските си обстоятелства и лунните транзити – въпреки че медицинският персонал определено е забелязал повишение на привидно случайни злополуки и наранявания около времето на пълната луна.

Пълнолунието тази седмица е на 2 градуса в Стрелец и осигурява фин, но дълбок завършек на цикъл, започнал по време на новолунието в Стрелец през декември 2023 г. Всеки ще изпита затваряне в някаква област от живота си, в зависимост от това в кой дом Стрелецът е управител във вашата натална карта. Но ако сте един от променливите знаци, вероятно ще почувствате въздействието най-силно.

А ето и кои 4 знака ще използват пълнолунието на 23 май, за да затворят окончателно една глава от живота си:

Близнаци

Сега, когато сме извън сезона на Телеца и сме в разгара на сезона на Близнаците, които говорят и мислят бързо, техният живот ще бъде още по-силно активиран в зоната на партньорствата. Пълнолунието, което попада в седми дом на връзките и брака за Близнаците, ще им окаже допълнителен натиск да балансират автономността си със задълженията си към най-близките си партньори. Ако вие сте от този знак и сте в нова връзка, очаквайте повратна точка: да заживеете заедно с новия си партньор, да обсъждате брак и семеен живот, или точно обратното – да решите да си вземете почивка.

Дева

Вашите семейни задължения и домът, който строите за себе си, са в противоречие в момента и много от вас са напът да се върнат към родните си градове тази седмица. Пълнолунието във вашия четвърти дом разкрива тайни и разкрития за мястото ви на произход. Дори и да сте направили всичко възможно да избягате и никога да не поглеждате назад, трябва да разберете, че няма начин да избягате от корените си. Отбийте се, за да посетите баба си и дядо си или да разлистите стар албум със снимки. Понякога малко носталгия е хубаво нещо, тъй като ви напомня откъде идвате.

Стрелец

Вашата идентичност в света като цяло се преразглежда в момента и вие сте напът най-накрая да се предадете и да си позволите ребрандирането, за което отчаяно жадувате. Чувствате се така, сякаш нито една от дрехите ви вече не ви представя, косата ви е скучна и архивирате всичките си стари публикации в Instagram. Почистете гардероба си и дарете нещата от него, които вече не смятате, че са ви необходими. Запазете час, за да си направите прическа. Обадете се на ваш приятел фотограф и резервирайте пролетна сесия. Вие заслужавате да изглеждате толкова уникални, колкото се чувствате в момента.

Риби

С пълната луна, осветяваща вашия десети дом, вие сте на път да бъдете издигнати от връстниците си и възхвалявани за постиженията ви – освен ако разбира се, първо не ви сполети нежелан скандал. Знаете какво казват: няма такова нещо като негативна реклама. Каквото и да се случи, можете да преодолеете бурята. Очаквайте светлината на прожекторите да се насочи към вас тази седмица и практикувайте печелившата си усмивка в огледалото. Избягвайте да се фукате твърде много със себе си, дори ако сте богато възнаградени при това пълнолуние. С голямата сила идва и голямата отговорност.

За още новини от света на зодиите  и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари