IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво очаква всяка зодия по време на най-дългите дни в годината

17 юни 2024 17 30

Астрологична прогноза за 17 – 23 юни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 17 – 23 юни 2024, когато ще са и най-дългите дни в годината у нас. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите очакваните резултати от започнатите дейности и то накуп. Ще ви зарадват и окуражат. Текущите ви задачи ще са свързани предимно с оптимизация на работните процеси, справяне с домашно-битови задължения, уреждане на дребни финансови сделки. Новите запознанства ще са малко, но за сметка на това – интересни.

Телец

Някои преживявания ще са трудни за възприемане и неудовлетворителни. Може да ви се стори, че отношението на околните към вас е пренебрежително, че постиженията ви не са достатъчно впечатляващи, но това е просто заблуда. Обстоятелствата ще се променят и то в положителна посока. Напрежението на работното място ще расте. Приемете го като сигнал, че трябва внимателно да наблюдавате какво се случва и да се намесите в точния момент с цел овладяване на ситуацията. Внасяйте своевременно необходимите корекции или по-точно актуализации в работата си, за да приближите максимално резултатите към изискванията.

Близнаци

Предстои осезателно задоволителен период по отношение на финансите ви. Ще получите допълнителни парични постъпления от различни източници. Няма да са огромни, но пък ще са регулярни. Събитията, засягащи професионалния ви статус, ще са стимулиращи. Може да получите повишение, подобряване условията на работа или да си осигурите надеждни сътрудници. При всички случаи ще има от какво да сте доволни. Част от новите контакти бързо ще изчерпат потенциала си, но някои или няколко от тях ще се превърнат в продължителни и устойчиви връзки.

Рак

Именно във вашия знак ще се случат съществените астрологични събития. Още в първия ден от седмицата Венера и Меркурий ще навлязат там, а няколко дни по-късно е Лятното Слънцестоене. Видимо ще се подобрят семейните и любовни отношения, но не е изключено да се появят противоречия на работното място. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. Споделяйте новите си идеи с управленските структури, от които зависи одобрението им. За уреждането на въпроси от юридическо естество ще ви е нужна съобразителност и добра воля.

Лъв

Промени ще има, но само ако сте ги планирали и подготвили. В случай, че сте си поставили за цел да промените работното място или дори типа на професионалната заетост, то желанието ви ще се осъществи. Може да се наложи да придобиете допълнителни знания или умения, но ще се справите. Предстои един положителен период по отношение на приятелските, роднинските ви връзки и други подобни от лично естество. Каквито и недоразумения да е имало между вас, ще ги прекратите. Практическите задачи ще са свързани предимно с благоустройството и подобряването на домашно-битовите условия.

Дева

Преживяванията ще са интересни и ако успеете да реагирате на предизвикателствата в точния момент без паника, бихте могли да получите доста екстри. Ще можете да разширите бизнеса или да стабилизирате професионалните си позиции, въвеждайки нещо ново в процеса на работа. Нови партньори, включително задгранични, с удоволствие ще ви съдействат за разгръщане и осъществяване на оригиналните ви предложения, но първоначално не разчитайте на високи доходи от тях. Постиженията ви ще получат висока оценка. Обмисляйте задълбочено финансовите си операции, не приемайте оферти за участие в съмнителни проекти и се въздържайте от скъпи дългосрочни инвестиции.

Везни

Споделяйте и обсъждайте със семейството уреждането на всички финансови и битови проблеми. Самоинициативата по отношение на тези въпроси може да се окаже вредна. Ще възстановите и подобрите връзките си с хора от миналото, с които по някакви причини дълго време не сте общували. В професионален план събитията ще са положителни. Ще можете да разгърнете и докажете потенциала си максимално. Не лишавайте близките си от внимание, а себе си от развлечения.

Скорпион

Ще ви е нужна максимална концентрация и оптимално разпределение на времето и силите, за да се справите с предизвикателствата. Често ще се налага да променяте динамичния си стереотип, за да постигнете максимални резултати. Създайте си навика да започвате деня с предварителен график, но с нагласата да размествате задачите, ако се наложи. Така ще имате ясна представа какво сте свършили и от какво е трябвало да се откажете. Ако се налага да потърсите помощ, не се безпокойте да го направите, защото според както пише в Евангелието на Матей: искайте и ще ви се даде. Финансовото ви положение ще е сравнително стабилно, стига да не прекалите с разходите.

Стрелец

Предстоящият период ще е своеобразно продължение на предишните тенденции. Обстановката ще е леко напрегната, с предпоставки за недоразумения и непредвидени аварии. Опитайте се да приемете без излишни емоции събития като отлагане на срещи, повреда на техниката, необходимост от комбинация на задачите. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре ще се справите с изненадите. Не споделяйте плановете си, а търсете начини за осъществяването им и ако по някакви причини не се справите, не го преживявайте драматично. За собствено улеснение е добре да си създавате резервни варианти.

Козирог

През първите няколко дни ще се наложи да ориентирате усилията си към обичайните ежедневни задължения, свързани с дома, семейството, професионалните отговорности. Ще получите очаквани отговори за проекти и предложения, които сте представили преди време и за ваше удовлетворение, те ще са положителни. Преди да се заемете с практическото им изпълнение, осигурете си надеждни съучастници. Ще постигнете напредък дори с дейностите, изискващи известен риск, стига да сте предвидили степента на отклонение от първоначалните си предвиждания. В края на седмицата, в дните около Пълнолунието, ще стигнете до естествения завършек на замисли, които са от съществено значение за самите вас.

Водолей

Не разпилявайте силите си в прекалено много направления. Периодът ще е динамичен, ще разполагате наистина с доста варианти за изява, но правилната тактика е да прецените най-ефективните. Действайте активно, предлагайте идеите си, а когато започнат реалните обсъждания на сделките, уговаряйте конкретни параметри и задължения по изпълнението им. Подписвайте договори, само ако всички условия са ясно обозначени. Разходите ви ще са повече, така че финансовото ви положение ще е леко неустойчиво. Приходите ви ще са от няколко източника, но без фиксирана дата на постъпление. Отделете част от тях за резерв. Не всички ще са доволни от поведението ви. Не приемайте отправените към вас забележки като опит за вражда, а като стимул за постигане на по-добри резултати.

Риби

Въображението и логиката ви ще са в удивителен синхрон. В каквато и ситуация да попаднете, колкото и да е сложна, ще ви хрумва оригинално решение. Впечатлявайки околните с действията си, непрекъснато ще сте в центъра на събитията. Приемайте одобрението на събеседниците и партньорите си с благодарност, но без да се главозамайвате. Позволите ли на комплиментите да ви заслепят, рано или късно ще станете жертва на манипулации. Стремежът към свобода и желанието за самоизява ще ви мотивират към активни и съвсем конкретни градивни действия. Още през втората половина на седмицата ще получите финансовите резултати от усилията, положени през първите дни. Кратко пътуване ще освежи приключенския ви дух.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари