fallback

Салата от паста и кале

07 July 2014 14:16

Ястието може да се ползва и за гарнитура

Снимка: thepioneerwoman.com

Снимка: thepioneerwoman.com

Кале, познато още като грюнкол, е растение от семейството на брюкселското зеле, броколите, карфиола и обикновеното зеле. Предлагаме ви една рецепта с този зеленчук, но ако нямате такъв в наличност, винаги можете да го заместите с някой от споменатите.

Рецептата представлява салата с паста, но би могла да бъде гарнитура към ястие с месо на скара, например. Ястието може да се консумира както топло, така и студено, като за приготвянето му ще ви трябват не повече от 10-15 минути (ако преди това сте си сварили пастата).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели Изпрати в Messenger
паста салата фарфале
0 коментара
fallback