IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво трябва да знаете, ако имате връзка със Стрелец

22 ноември 2015 06 00

8 истини за хората от този зодиакален знак

Тейлър Суифт е родена на 13 декември; Снимка; Getty Images

Тейлър Суифт е родена на 13 декември; Снимка; Getty Images

Личностите от зодия Стрелец обожават приключенията, обожават да се хвалят и са известни с това, че са сред най-атрактивните хора в зодиака.

Става въпрос за родените от 22 ноември до 21 декември. Те са истински пожар от емоции, изненади и страст. Те хем са много любящи към половинките си, хем обичат да запазят своята независимост и се борят за нея със зъби и нокти.

Ако имате връзка с човек от тази огнена зодия, то трябва да имате следните неща предвид:

Те са непоследователни

Стрелците са трудни за декодиране. Те са твърде непоследователни и прибързани и понякога е трудно да се следи мисълта им и да се обясни поведението им. Освен това те са многолики, подобно на Близнаците, но по-скоро заради това, че са непредсказуеми. Тези хора не обичат плановете, особено пък дългосрочните.

Те винаги се шегуват

Хората от тази зодия имат страхотно чувство за хумор и понякога дори досаждат на другите с него. Освен това те са весели натури, които обичат светския и нощния живот и понякога е трудно на близките им да поддържат тяхното забързано темпо. С тях обаче никога няма да скучаете.

Те са непреклонни

Тези хора, като си наумят да вярват в някаква теза, никой не може да ги разубеди. Причината е, че те са доста независими, твърдоглави, опърничави и егоцентрични и не обичат да си признават грешките. Тръгнат ли в някаква посока, нищо и никой не може да ги спре.

Те си падат малко философи.

Стрелците умуват върху своите стремежи в живота. Те се сещат за мечтите си и не забравят да ги преследват. Освен това те са наясно с най-големите си страхове. Просто тези хора са изключително философски настроени и често се подлагат на самоанализ.

Те са безразсъдни

Да, тези хора могат да бъдат и много безотговорни. Те са склонни да се впускат в приключения, които крият риск. Стрелците живеят на принципа, че животът е кратък и трябва да бъде изживян на максимум, иначе няма смисъл да съществуваме.

Те нямат търпение

Стрелците се влюбват трудно, но заобичат ли някого, искат веднага връзката да стане сериозна, пришпорвайки нещата в отношенията. Склонни са да сключат прибързан брак.

Те са справедливи

Стрелците имат яростно чувство за това кое е правилно и кое – грешно. Ако не са съгласни с нещо, те са готови да му се противопоставят.

Те са страхотни оптимисти

Тези свободолюбиви хора винаги следват сърцето и интуицията си. Те умеят да намират доброто във всичко. Те отчаяно искат да останат позитивни, въпреки че заради това често изглеждат по-скоро вятърничави и неразумни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

s ( преди 8 години )