IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е вашата спиртна напитка според зодията ви?

1 март 2016 13 00

Всеки зодиакален знак си има предпочитания

Снимка: stupidcelebrities.net

Снимка: stupidcelebrities.net

Питали ли сте се кое питие съвпада най-добре със зодията ви? Всеки знак от зодиака има предпочитания към някой вид алкохолна напитка...

Вижте по-долу коя е най-подходяща за вас:

Водка за Овен

Водка в комбинация с енергийна напитка е един от добрите избори на енергичния Овен. Той обича живота и партитата, особено в група приятели. Той е купонджия, който ще пие до ранните сутрешни часове и затова му трябва питие, което да го държи активен.

Червено вино за Телец

Хората от тази зодия ценят червеното вино и обикновено разбират от него. С течение на времето и възрастта Телците започват да се наслаждават все по-често на чаша-две червено вино в приятна компания. Вие никога няма да видите пиян Телец, защото той си има мярка и рядко излиза извън контрол.

Бира за Близнаци

Тези хора обичат да пият бира, която също като тяхната личност е завладяваща. Близнаците са социални пиячи – те предпочитат да пият по барове, на спортни игри, партита или в нощни клубове.

Коктейл Маргарита за Рак

Ракът обича да си пие у дома, около семейството и приятелите си. Той обича да бъде домакин на партита в задния си двор, например. Затова става факир в приготвянето на класически домашни коктейли от вида на Маргарита и Мохито.

Шампанско за Лъв

Лъвът обича големите социални събития и луксозната обстановка, а шампанското е идеалната напитка и в двата случая. Лъвът иска най-доброто от най-доброто за своите приятели и себе си, затова само най-висок клас шампанско е подходящо за него като Дом Периньон, например.

Бяло вино за Дева

Девите са дребнавите перфекционисти на зодиака, така че не се изненадвайте, когато те поръчат бяло вино, сорт Шардоне. Те ще искат да съчетаят своето питие с подходяща лека вечеря, но с гурме съставки. Девите са невинните „девици“ в астрологията, така че не очаквайте да ги видите пияни.

Космополитън за Везни

Везните също са много социален знак, който обича да прекарва вечерите си навън с приятели, но в по-арт атмосфера. Дамите от тази зодия обожават да пият, подобно на Кари от „Сексът и градът“, коктейл Космополитан.

Текила за Скорпион

Скорпионите са най-големите детективи в зодиака и обичат да откриват дълбоките неща в живота, а Текила е точно такова питие. Скорпионите могат да пият цяла нощ без да спрат, но на другия ден няма да им личи.

Саке за Стрелец

Стрелците обичат много да пътуват по света и затова вкусът им към алкохолни питиета е доста по-екзотичен и разкрива техните задгранични приключения. Като японската напитка саке.

Сухо Мартини за Козирог

Козирогът не се напива лесно, защото обича да държи нещата под контрол. Затова той би си поръчал една уважавана напитка като сухо мартини, с което да демонстрира класата си.

Ликьор за Водолей

Ексцентричният и готин Водолей ще иска да покаже колко е интелигентен и светски с поръчката на питието си. Водолеите обичат сладките напитки със силен аромат, подобно на йегермайстер.

Уиски за Риби

Рибите са склонни към пристрастяване, но избягват да пият по купони. Те най-вероятно ще предпочетат да пият уиски с фъстъци в някое сепаре и в камерната компания на верните си приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари