IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дупе за завист и то без клекове

9 септември 2017 12 00

Звезда в социалните мрежи разкрива своята тайна

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фитнес вдъхновението Мадалин Жоржета Фродшам, която се е сдобила със стегнато и оформено дупе, разкрива тайните около тренировката, на която дължи впечатляващите резултати. Любопитното е, че тя не включва препоръчителните за тази цел клекове. 

Профилът ѝ в Instagram е истинска сензация и хиляди посещават сайта ѝ ежедневно. 

28-годишната Мадалин наскоро разказа за тренировката си и по-специално за времето, което посвещава на клекове. Противно на всеобщото мислене, според което най-добрият начин за тонизиране на задните части, са именно те, това упражнение не присъства в нейната тренировка. 

„Клековете са невероятно упражнение и определено не трябва да се отхвърлят“, пише в Instagram тя, като допълва: „Но аз мразя клековете и не ги правя. За мое щастие, това не е единственото упражнение, което може да оформи и тонизира седалището.“

Вместо тях тя използва набор от различни техники, за да увеличаване размера на седалищните мускули по време на тренировката си. В това число влизат упражнения като мостове, хип тръстове, разгъване на кабел на долен скрипец. 

Тя завърши поста с напомняне последователите да мислят стратегически за своята тренировка. „Не забравяйте, че резултатите идват с последователност, посвещаване и умна работа“ пише в заключение Мадалин. 

Снимки на забележителните резултати на Мадалин вижте в нашата галерия

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари