IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата тежка криза в живота: Още на 26 години

16 ноември 2017 10 50

На тази възраст, дори избраната професия не носи удовлетворение

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Първата тежка криза в живота ни, още преди да сме достигнали Христова възраст, ни очаква, когато станем на 26 години и 9 месеца, пише в. „Metro“.

72 процента от младите специалисти във Великобритания са попаднали в дупка именно на тази възраст. Кризата ги е накарала да преосмислят много неща в живота си – като кариера и житейски избор, показва проучване на сайта LinkedIn.

При 57 процента от анкетираните дошло осъзнаването, че избраната професия не им носи удовлетворение. На тази възраст стресът ставал по-силен от липсата на собственост и натиска за намиране на партньор в живота (46 на сто).

Британците, които са на прага на своите 30 години, често вярвали в една изкривена представа за живота, налагана от медиите и социалните мрежи.

Това води до съмнения в собствената идентичност, вътрешни конфликти и общо чувство за несигурност. Средностатистическата криза на споменатата възраст трае около 11 месеца, преди да бъде преодоляна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари