IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Студентка с пищни форми спечели конкурса за дупе в Кеймбридж

28 ноември 2017 14 40

Победителката се шегува, че е по-горда с наградата, отколкото с влизането си

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Завършила студентка по право спечели тазгодишната надпревара за най-хубаво дупе в Кеймбридж.

Победителката, наричаща се само Вита е събрала 24,32% от гласовете след като се бе класирала сред десетте претенденти. Тя говори гордо за бедрата си.

На кадъра, с който печели, Вита е леко приведена до дъбово дърво в колежа „Хоумъртън“, пише Daily Mail.

Вита се гордее, че е спечелила като жена с привлекателна фигура и дори се пошегува, че е по-горда от снимките си, отколкото с влизането си в Кеймбридж.

Тя каза: „Аз нямам най-атлетичната фигура и имам доста внушителни бедра. Това показва колко много светът се е развил и признава различното приемане на тялото“. Вита допълни, че е работила усилено, за да приеме тялото си и да докаже най-вече на себе си, че е готова да прави неща, с които обикновено не би се заела.

Вита признава, че е решила да се включи в конкурса, след като нейна приятелка – професионален фотограф ѝ предложила предната вечер. „По време на снимките беше толкова студено, че краката ми бяха мокри. Не можете да забележите от снимката, но тя е правена в близост до футболно игрище по време на футболен мач.“

Момичето отбелязва, че не смята, че някой ги е забелязал. „Щяхме да разберем, ако ни бяха забелязали“.

Също така мястото е било близо и до железопътни релси и всеки път като минавал влак, фотографката хвърляла палто към Вита да се завие.

Конкурсът, който се провежда за шести път, включва снимки, направени сред природата или архитектурни съоръжения в Кеймбридж, а условие за участниците е да покажат задните си части. Допуска се да бъдат и по бельо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари