IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скритите виновни удоволствия на всяка зодия (II част)

25 февруари 2018 15 15

Ето кои са тайните им страсти

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Хората не сме съвършени, а зодиакалният знак е доказателство за това. Нужно е само да надникнете в дневния си хороскоп, за да разберете, че всеки от нас има своя собствен специален порок.

Астролозите в повечето случаи са склонни да говорят за качествата на хората, като тактично избягват недостатъците. Сега обаче предстои да се спрем на по-тъмната страна на зодиака и да разберем кои са онези малки неща, които доставят удоволствие на всяка зодия и дори оставят чувство на вина. След като вече се спряхме на първите шест зодии, предстои да разгледаме и останалите шест.

Везни

За родените под този знак най-важен е балансът. Те отделят много време, за да въдворяват мир и да се фокусират върху другите, но е важно да отделят малко внимание и за себе си.

Най-добрият начин е като редовно правят нещата, които обичат. Това е от съществено значение за тях, тъй като страната им, която обича мира, също се нуждае от почивка.

Скорпион

Скорпионите са сложен знак. Техният живот е дълбок, тъмен и сложен.

Затова може би не е голяма изненада, че скритото им удоволствие е да гледат телевизия в продължение на 3 – 4 часа, без да подбират особено програмата.

Стрелец

Те са верни последователи на тенденциите. Уикендите им винаги са запазени за посещение на най-новия бар, където могат да си поръчат питие, сервирано по нестандартен начин.

Тайното им удоволствие е да гледат филми по телевизията. Макар това да не се вписва в определението за модерно занимание, в тези специални за тях моменти не ги е грижа особено за тази подробност.

Козирог

Това е един от най-трудолюбивите знаци в зодиака. Същевременно те са ужасени от мисълта за уволнение.

Това обаче е пълна самозаблуда. Всички на работа ги обичат и Козирозите не трябва да се притесняват, че може да загубят мястото си. Въпреки това обаче, тайното им удоволствие е да си вземат един допълнителен час на обяд и да се поглезят.

Водолей

Водолеите са силно притеснени за бъдещето. Голяма част от живота им е посветена на това да се борят със злините в света и да се опитат да го направят едно по-добро място за живеене. Това обаче може да бъде много изтощително.

Когато стигнат до предела на силите си, има един сигурен начин да се почувстват по-добре – като се потопят в миналото и се насладят на нещо ретро като да покарат кънки на ледената пързалка например.

Риби

Това е най-състрадателният знак в зодиака. Рибите са доверениците на своите приятели и често поставят тях пред себе си.

Те са мили и любезни и винаги в центъра на социалната сбирка. Затова би било от полза за тях от време на време да се отдават на някой дребен порок, като публикуват снимки на приятелите си, които изглеждат не в най-добрата си форма, например във Фейсбук.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )