IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво всеки зодиакален знак ни привлича?

15 март 2018 15 00

Вижте мнението на астролозите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астролозите са описали детайлно всички качества на всеки знак от зодиака. Когато се промени гледната точка – обичайният портрет може да разкрие неочаквани факти за нас. Днес ще разгледаме с какво точно е привлекателна всяка зодия.

Овен

Овните са авторитарни и в бизнеса, и в личните отношения. И гледат винаги да заемат лидерска позиция. Като шефове действат с твърда ръка, но с финес. Въпреки това, тайната на тяхната привлекателност се крие в по-меката и уязвима част от характера им. Вашият партньор ще оцени особено онези моменти, в които ще поеме отговорността. По този начин и вие ще спечелите по-голямо доверие.

Телец

Вие еднакво цените както първите тръпки на отношенията, така и моментите, когато връзката е в своя зрял период. Чувственост и чувствителност са вашите силни страни и за вас е важен всеки детайл – от осветлението в спалнята до качеството на завивките. Все пак давайте възможност и на своя партньор да покаже какво умее. Например, поверете му дизайна в дома и връзката ви ще се превърне в една магическа градина, която култивирате заедно.

Близнаци

За Близнаците един от основните признаци на сексуалност е яркият им интелект. Вие се наслаждавате както на игри с ума, така и например с модните стилове. За да се възпламени вашата страст не е необходимо да се произнасят претенциозни речи, достатъчно е да прошепнат в ухото ви няколко недискретни думи. Вас ви възбужда интелектуална провокация, но знаете, че все пак любовта не живее само в главата, а и в сърцето. За да бъде вашата връзка дълга и безоблачна е необходимо с партньора си да имате емоционален контакт.

Рак

Родените под знака на Рак имат нужда от емоционална зона за сигурност – само в безопасна среда вашите най-привлекателни характеристики са очевидни. В основата на близките отношения за вас винаги седят дълбоките чувства. Ако не сте уверени в човека до вас – вие няма да се разкриете напълно като личност. Въпреки това, нуждите на партньора ви може да са различни от вашите – двама еднакви хора в света не съществуват. Дайте си време да се опознаете и да се научите да се подкрепяте. Вашият идеал е, когато двама преминават през всички препятствия в живота, държейки се нежно ръка за ръка.

Лъв

Владетел на вашия знак е Слънцето, ето защо се чувствате прекрасно, когато се озовете в центъра на своя собствена „слънчева система“. Лъвовете са известни със страстта си към лукса, както и бурното изразяване на чувствата си. За да може огънят и страстта у вас да не угасват, а само да ви придават допълнителен блясък, трябва да се научите да контролирате емоциите си. И не забравяйте да си вземате почивка, когато почувствате, че те имат надмощие над вас.

Дева

Вие можете да бъдете много надежден и предан партньор, стига да сте сигурни, че другият човек изцяло споделя вашите възгледи и ценности. Родените под знака на Девата се смятат за изключително рационални хора, но техният чар се крие другаде – романтичната страна на характера. Малко старомодни комплименти и ухажване, един красив танц или пикник за двама – всичко това може да ви разтопи. Обичате връзките ви да се развиват бавно и да разкривате постепенно вашите черти на характера.

Везни

Това е знак, който означава хармония. И сте готови да положите всички усилия, за да накарате вашия партньор да се почувства специален, избран човек. Вие като никой друг сте способни да дадете воля на фантазията си, за да създадете сценарий за най-романтичните отношения, а след това го приложите на практика. Специално осветление, хубава музика, комбинация от цветове и аромати – в подобна обстановка се разкрива най-добре вашият стил и поведение. Съветът към вас е да обърнете внимание на себе си, защото сте склонни да поставяте интересите на любимия човек на първо място.

Скорпион

В отношенията вашето мото е „Всичко или нищо“. Вие обичате силно и сте способни да забравите себе си, когато става въпрос за чувства. Вашият знак управлява стихията вода – това е причината да сте често претоварени със силни емоции. съветът за вас е да опознаете по-добре вашия партньор преди да предприемете крачката към по-задълбочаващи отношения. Вие сте неустоими, когато сте наистина страстни и ангажирани.

Стрелец

Вашата личност и начин на мислене изисква свобода – така че вашият партньор ще трябва да бъде наясно и да ви оставя достатъчно място за творчество и себеизразяване. Вашият идеален спътник в пътуванията и приключенията, които толкова много обичате, може да ви стане спътник и в живота. Благодарение на огнената стихия, която управлява вашия знак, вие можете да запалите с идеи във всички области – от работата до спалнята. Не се страхувайте да мечтаете, полетът на вашето въображение ви прави неустоими.

Козирог

Астрологичният портрет на знака ви е въплъщение на елегантност и разум. Вашият покровител Сатурн ви е дарил със съвършения талант за планиране. Започвате сериозна връзка само ако сте убедени, че тя има дълго бъдеще. Вие се възхищавате на хора, чиито амбиции са толкова високи, колкото и вашите. От друга страна звездите са ви дарили с особена чувствителност – възползвайте се от нея, така че да не допуснете момент, когато професионалната реализация рискува да стане по-важна от личното ви щастие.

Водолей

Тайната на вашата привлекателност се крие в изключителната ви любов към живота, и в пълното ви безразличие към обществено приетите правила. В началото на връзката ви има достатъчно общи интереси и приятелска симпатия. С течение на времето вие ще станете още по-близки, но едновременно с това ще усетите нуждата от независимост и лично пространство. Вашият съвършен партньор е някой, който може искрено да се възхищава на оригиналния ви стил и независим характер, а не да ги възприема като заплаха.

Риби

Вашият знак е известен със своята чувствителност и неограничена способност да обича. Материалните аспекти на живота ви интересуват много по-малко, отколкото, например, такива възвишени теми като хармонията между двама души и времето прекарано заедно. Вашият идеален партньор трябва да бъде много честен и да умее да слуша внимателно. Вие няма да отворите сърцето си за някого, в когото не виждате отклик на собствените ви чувства. Не се колебайте да изразявате любовта си един към друг във всеки един момент, независимо от ситуациите в ежедневието – всеки такъв интимен жест допълнително ще заздрави вашата връзка.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари