IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внимавайте! Тези зодии лесно се гневят

3 април 2018 14 30

Понякога е предизвикателство да сте около тях

Снимка: Istock

Снимка: Istock

На някои хора не им трябва много, за да се разгневят. Те постоянно се намират в състояние на леко раздразнение, което лесно може да увеличи нивата си многократно.

Това се отнася с пълна сила за представителите на определени зодии. Предизвикателство е да се намирате около някого, който винаги е раздразнен, защото последното нещо, което бихте искали да направите, е да го дразните още.

С кои зодии трябва да внимавате в това отношение?

Телец

Когато нещата не вървят както трябва или се случва нещо неочаквано, това разгневява Телците. Те не са от хората, които не обръщат особено внимание и продължават напред.

Родените под този знак не спират да мислят и колкото повече го правят, толкова повече притеснението им расте. Склонни са да запазят безпокойството за себе си до момента, в който повече не могат да го задържат. След това избухват. Когато са недоспали, стават още по-раздразнителни.

Скорпион

Представителите на тази зодия стават гневни, когато хората се държат глупаво – онези, които по този начин се опитват да привлекат внимание, или са прекалено мързеливи, за да направят нещо за себе си.

Скорпионите са много независими и не разбират хората, които нарочно са пасивни. Те не обичат лъжите и докато една благородна лъжа не би ги разгневила, определено ще ги подразни.

Козирог

Козирозите се ядосват, когато те работят, а хората наоколо се шегуват. Те добре знаят колко важно е да изпускат парата, но за всичко си има време и място. Когато им предстои важен проект, родените под този знак нямат време за шеги.

Стават изключително раздразнителни, когато някой друг се шегува в напрегнат момент.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари