IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брутални: Зодиите, които могат да ви разрушат с думи

30 март 2018 14 30

Тактичността при тях липсва

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Честността вероятно не е най-добрият ход, когато тя е разрушителна и болезнена. Някои хора все пак се чувстват принудени да казват истината, дори когато са наясно, че няма да доведе до нищо добро. Същите тези хора са толкова директни, че дори няма да се опитат да смекчат удара.

Всичко това важи за брутално честните зодиакални знаци. Те просто не могат да ви спестят цялата истина, нито ще се опитат да я украсят.

Телец

Телците са честни, просто защото не могат да живеят в лъжа – това коства прекалено много работа и усилия. По-добре е да бъдат честни, отколкото да се налага да помнят на кого какво са казали и да търсят някой друг, който да потвърди тяхната история.

Те не се опитват да бъдат зли и безчувствени, просто нямат представа, че поведението им наранява чувствата на хората.

Дева

Представителите на тази зодия са критични към всички, особено към себе си. Те не могат да премълчават и да спестяват истината, така че това, което казват, може да се възприеме като грубо.

Девите обаче просто се опитват да помогнат. Как може да станете по-добри, ако не знаете за неуспеха си?

Те не биха споделили нищо, което не биха казали и на самите себе си и точно тук се крие проблемът. Просто са прекалено критични.

Скорпион

Родените под този знак ненавиждат лъжите. И тъй като те правят всичко с голяма интензивност, ще бъдат и брутално честни. В тези случаи използват своята интуиция така, че думите им да нараняват. Сякаш инстинктивно знаят от какво ще ви заболи.

Не ги предавайте, защото гневът им неминуемо ще ви застигне и нищо няма да ви бъде спестено.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари