IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 април

15 април 2018 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Крайно време е да си обърнете внимание. Оставете домашните и битови задачи на заден план. Отделете време за разходка, а още по-добре за спорт. В случай, че има нещо много спешно за вършене приобщете семейството към задачата.

Телец

Едва ли нещо би ви затруднило днес. След практическите и битови дейности е желателно да се ориентирате към любимите си занимания. Излъчвате сигурност и сте в състояние да предотвратите всички разправии между членовете на семейството.

Близнаци

Леко сте разсеяни и не е изключено да забравите нещо важно, затова си записвайте ангажиментите. Не е желателно да закъснявате за срещи, дори да са неформални. Контролирайте емоциите, няма смисъл да нервничите за дреболии.

Рак

Нетърпеливи сте и фактът, че не всички споделят мнението или одобряват действията ви дразни. Запазете спокойствие при обсъждане на спорни въпроси, ако искате изобщо да се стигне до някакво решение. Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате.

Лъв

Прекалено сте упорити днес с тенденция да се заинатите за съвсем незначителни различия в принципите. Вместо да се опитвате да доказвате чие мнение тежи повече е по-добре да търсите взаимноизгодни решения. Близките ви ще ги подкрепят.

Дева

Приятелите ще ви поканят да участвате в някакво публично мероприятие, концерт на открито или друга инициатива. Преценете си силите и времето, с което разполагате. Ако не ви се излиза ориентирайте се към занимания, свързани с духовните ви интереси.

Везни

Спокойни сте и концентрирани. Разполагате с достатъчно време, за да обмислите някои промени, които имате намерение да реализирате и да си създадете ясен план за действие. Не „давайте ухо“ на чужди тайни, ще си създадете проблеми.

Скорпион

Общителни сте и настроението ви е позитивно. Ще зарадвате близките си, ако им организирате някакво скромно развлечение. Моментът е подходящ да изгладите съществуващите недоразумения. Спокойно можете да заложите на чувството си за хумор.

Стрелец

Не е изключено да усетите леко напрежение и настроението ви да е нестабилно. Помислете какви може да са причините и дали отстраняването им е във възможностите ви. Ако става дума за фактори, върху които не можете да повлияете, то не натоварвайте близките с капризите си.

Козирог

Не си правете никакви планове, оставете се на случайността и следвайте събитията. Ще се случат приятни изненади и ще има с какво да запомните днешния ден. Контактите ще са интензивни, а новите запознанства ще ви зарадват.

Водолей

Настроението ви е романтично, дори сантиментално. Ще се почувствате най-добре, ако се уедините и вглъбите в собствените си спомени. Мислете за приятните, а не за тъжните. Така или иначе не можете да промените нещо, което вече се е случило.

Риби

Любознателни сте до степен на откровено любопитство. Ще научите каквото ви интересува, но не е сигурно, че информацията ще ви хареса. Ако се разочаровате от чутото или видяното постарайте се да овладеете емоциите, ориентирайте се към любими занимания или подходяща компания, за да стабилизирате настроението си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари