Всички помним екстравагантния тоалет на Лейди Гага от церемонията по връчването на наградите на MTV през 2010 г. Певицата шокира целия свят с нейната рокля, „ушита“ от парчета говеждо месо. „Ако не защитаваме това, в което вярваме, ако не се борим за правата си, скоро те ще са колкото месото по костите ни. Аз не съм парче месо“, гласеше посланието ѝ. По-късно въпросният тоалет стана експонат в музей на съвременното изкуство.

Подобно на ексцентричната звезда, тайландска тийнейджърка създава дрехи от храна, но те са по-скоро пародия на тоалетите на известни личности от цял свят. Стремежът на Сайн Бенджафорн за по-оригинална визия я превръща в един от най-известните влогъри в Югоизточна Азия. Нейната страница във Фейсбук се радва на над 160 000 последователи.

Още по темата

„Това е моята пародийна вселена“, казва момичето, което прави хрупкави рокли от пакетчета чипс, марули, бекон и сирене, морски дарове, сладкиши. Към тях тя носи различни аксесоари – предимно готварски пособия.

Тоалетите на Риана са най-честите обекти за пародия, които тайландката набелязва. Яка на нейна рокля е направена от различни розово-червени кръгове, набрани небрежно. Сайн Бенджафорн прави почти същата дреха, но вместо от плат, тя я изработва от парчета месо. Тийнейджърката копира и друга визия на изпълнителката – черно-бяла рокля с папска тиара. Влогърката също облича бяла рокля, но орнаментите по нея са изработени от метална гъба за почистване. Във въпросната ѝ шапка пък има различни сосове за похапване – кетчуп, горчица, малка статуя на Буда и какво ли още не.

Друга известна пародия на Сайн е на модел – албинос, който се разхожда по подиума с дрехи с флорални мотиви, държейки в едната си ръка копие на собствената си глава. За сметка на това тайландката се снима с глава на прасе и гледа лошо на фотоса.

Още от интересните пародии на облеклото на известни звезди, вижте в нашата галерия.