IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за юли

2 юли 2018 10 20

Какво ви очаква?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

В Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп за месец юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Цялостната ситуация през месеца е благоприятна и ще ви направи още по-решителни и самоуверени. Изграждате смели планове, но за реализацията им трябва да си осигурите и сътрудничество. Точно тази необходимост ще ви помогне да разберете кой е на ваша страна и кой е готов да ви „подлее вода“. В професионален план ще имате възможност да направите някои промени, но без да рискувате и без да обсъждате успехите си. Личните и любовни отношения ще са свежи и зареждащи. Вероятността за нова връзка не е за пренебрегване.

Телец

Много хора ще се нуждаят и ще търсят присъствието ви през този месец. Един за компания, друг за съвет, трети за нещо друго. Бъдете предпазливи, не се раздавайте „изцяло“, защото не всички ще са толкова чистосърдечни, колкото вие. Преценявайте с кого можете да обсъждате авангардните си хрумвания и от кого да се дистанцирате. Не се очертава да получите допълнителни приходи, но ако управлявате парите си разумно няма да се налага да се лишавате от обичайните неща. В професионалната сфера ще напреднете благодарение на нечия помощ. Ще стабилизирате отношенията с партньора, ако заедно формулирате общите цели и си осигурите лично време. Ще скъсите разстоянието с личност, която от доста време привлича вниманието ви.

Близнаци

Поставяте си доста амбициозни цели и това ще ви направи доста по-критични и самокритични. Ще виждате както своите, така и чуждите грешки по-бързо и по-отчетливо. Съсредоточете се предимно към своите, коригирайте ги своевременно, а към чуждите бъдете по-толерантни и се въздържайте от остри критики. Импулсивните действия и изказвания може да дистанцират от вас както колегите, така и приятелите и изведнъж да се окажете в изолация и лишени от актуална информация. Тази обстановка няма да ви допадне, така че бъдете благосклонни. Професионалният напредък ще естествен резултат от проявеното трудолюбие. Романтичните и любовни отношения ще са подчинени изцяло на волята ви.

Рак

Ще изненадате близките си с непривично поведение и екстравагантни идеи през този месец. Тонусът ви е стабилен и можете ясно да формулирате желанията си. Не отказвайте на предложения за пътуване, та дори да са извън страната. Не отказвайте и на покани за участие в нови проекти. Благодарение на вас целият екип ще стигне до нестандартно, но оригинално решение и след прилагането му ще получите очакваните приходи. Налице са предпоставки за професионален напредък. Любовните отношения няма да са най-предпочитаната от вас тема през този месец. Ще се чувствате много по-комфортно в голяма, отколкото в камерна компания. Все пак не лишавайте любимия човек изцяло от вниманието си, нищо не ви пречи да „поддържате огъня“.

Лъв

С приближаването и навлизането на Слънцето във вашия знак ставате все по-активни, но и по-мечтателни, по-привлекателни, по-романтични. За онези от вас, които са в отпуск, положителните емоции ще са свързани предимно с любовните отношения. В тази област бъдете готови за изненади. Ще се наложи да взимате сериозни решения, подхождайте към тях отговорно. Събитията, свързани с професионалния живот също ще са динамични, понякога противоречиви. Следвайте интуицията си, ще „напипате“ правилната посока. Печелившата тактика е да съчетаете добрата организация с умерена инициатива. Помощта ще дойде точно, когато най-малко очаквате и ще е свързана с допълнителни финансови постъпления.

Дева

Последователни сте, целенасочени и напълно в състояние да се справите с всякаква работа през този месец. Никой и нищо не може да ви накара да се откажете от намеренията си. Събитията, каквито и да са, няма да ви попречат, напротив. Точно сега сте готови от една страна да се адаптирате към случващото се, от друга – да се възползвате, доколкото е възможно, от обстоятелствата. За да напреднете в професионалната сфера или бизнеса е желателно да работите в сътрудничество, а не в конкуренция и ако нещо не се получи от първия път, не се опитвайте да го постигнете „на всяка цена“. Прекалено големите претенции и изисквания към партньора може да навредят на личните ви и любовни отношения. Не навлизайте в чужда територия и дайте възможност на любимия човек да взима самостоятелни решения.

Везни

Прекалено сте общителни и това може да ви навреди. Намалете контактите с непознати или такива, които познавате отскоро. Не обсъждайте с тях нито професионални, нито лични, нито любовни теми. Ще ви е от полза, ако сте по-малко социални и повече концентрирани. За всяка промяна, която обмисляте, търсете актуална информация и проверявайте вариантите. Ще е доста по-лесно да се преборите за интересите си, защото част от естествените ви конкуренти през този месец ще отсъстват. Прекрасна възможност да проявите инициатива, да давате предложения, да стабилизирате професионалните си позиции. Напредъкът или финансовият резултат може да не отговорят напълно на очакванията ви, но все пак ще е нещо. Не залагайте на бурни страсти в личните отношения, но и не изпадайте в меланхолия. Всяко нещо с времето си, няма смисъл да се опитвате да изпреварвате събитията.

Скорпион

Възползвайте се от възможността да намалите темпото през този месец. Обръщайте внимание на чуждите съвети и препоръки, ще ви помогнат да улесните работата си и да подобрите резултатите. Оставете колегите си да работят самостоятелно и не се натоварвайте с част от задачите им, само защото преценявате, че не са се справили достатъчно добре. Социалният ви живот ще е по-активен от професионалния и слава богу. Предстоят интересни развлечения, участия в разни публични мероприятия, пътешествия с приятели, които ще ви заредят с положителни емоции и ще задоволят любопитството ви. Дайте възможност на любимия човек да се погрижи за вас, да ви изненада, да ви зарадва, да сподели тревогите си. Отношенията ви ще се задълбочат и ще придобият нов, по-конкретен смисъл.

Стрелец

Най-дефицитната ви „стока“ през този месец ще е времето. Като цяло настроението ви ще е оптимистично, а самочувствието – непоклатимо. Опитайте се да правите реалистични планове, защото няма да можете да направите всичко, което ви се иска или пък да сте в компанията на всеки, с когото се чувствате добре. Действайте с равномерно темпо и не се изнервяйте за дреболии. На работното място няма да се натъкнете на професионални затруднения, а хрумването ви да организирате за колегите импровизирано парти или тиймбилдинг ще бъде посрещнато от всички с огромен ентусиазъм. Освен като добро развлечение ще го запомните и като източник на свежи любовни преживявания. Проявете дискретност, ако сте обвързани, не давайте повод за клюки, за които след време бихте съжалявали.

Козирог

Изразявайте мнението си ясно и без опасения. Мислете първо за своите нужди и желания, а след това за чуждите. Правилният баланс между самостоятелност и екипност ще ви е много необходим през този месец и ако успеете да го намерите, ще напреднете значително. Следващият важен момент е да съчетаете желанията с възможностите си. Не изпадайте в крайности, особено по отношение на работата. Анализирайте предварително задачите, които ви възлагат и определяйте реални срокове за изпълнението им, за да не станете обект на ожесточени критики от страна на амбициозен шеф. По същия начин реагирайте и у дома. Не е нужно да угаждате на всички капризи на близките си. Правете онова, за което ще ви стигнат силите, любовта изисква не само взаимност, но и разбиране на всяка индивидуалност.

Водолей

Преживяванията през този месец ще са разнообразни и в по-голямата си част ще са радващи. Ще получите доста и различни предложения за пътуване, семейни празници, присъствие на познати и непознати инициативи в областта на изкуството и спорта. Оптимистичното ви настроение е сигурен залог, че ще се справите и със служебните задачи. Част от тях може да ви се сторят сложни, обаче разчитайте на нестандартното си мислене и умението да извличате най-същественото от информацията, с която разполагате. Опитът и експериментаторските ви способности също не са за пренебрегване. Бъдете активни, усилията ви ще се забележат и оценят високо. Избягвайте мимолетните флиртове и любовни авантюри. Не обсъждайте краткотрайните си „забежки“, рано или късно някой ще ги направи публично достояние и ще изпаднете в доста неприятна ситуация.

Риби

Вярвайте в себе си, ценете уменията си и ще видите, че няма нещо, с което да не бихте могли да се справите. Още в началото на месеца направете анализ на приходите и разходите, на загубите и постиженията и ще установите докъде сте в момента, докъде сте стигнали, до каква степен сте реализирали набелязаните планове. Придобитите към момента знания и опит са достатъчни, за да промените позициите си и да напреднете в служебната йерархия. Не се престаравайте излишно, за да не се „набивате“ на очи. Ще усетите колко високо ви оценяват околните по начина, по който общуват с вас. Ще ви търсят за съвет, за споделяне на опит, за консултация при разрешаване на трудни казуси. Ще стабилизирате авторитета си, ще получите дължимото признание и допълнителни финансови приходи. Подходящ момент за да си организирате пътешествие или почивка с любимия човек в предпочитано от вас кътче. Направете го и се наслаждавайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари