IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – докога ще обърква плановете ни?

26 юли 2018 11 40

Не давайте обещания

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

От днес (26 август) планетата Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза и носи със себе си куп астрологични промени. Дишайте дълбоко и се успокойте, защото каквото и да правите, няма да имате особен успех.

Меркурий ще окаже негативно влияние върху всички комуникации като преговори за различни сделки (особено покупко-продажба на имоти), наеми, разговори за започване на обучения, нови проекти и други. Планетата ще действа силно до 19 август.

„Когато всяка планета е в своята ретроградна фаза, енергията на човек се променя. Той може да се почувства много изтощен и да няма желание за нищо. Меркурий управлява начина ни на общуване и забавя рефлексите ни“, коментира астрологът Сузи Кер Райт. По думите ѝ, при всеки промените са в различна степен.

Ретроградният Меркурий преобръща ежедневието на хората внезапно. За съжаление, до средата на август, планетата ще е виновна за много наши несполуки. Те ще ни накарат да преосмислим много неща. „Процесът на търсене на отговорите може да доведе до летаргия и затваряне на някои личности“, добавя Райт. Тя е категорична, че през този период е хубаво да приключим отношения, които сме оставили недовършени – например с бивши партньори или колеги, с които сме се скарали и не сме си казали всичко в очите.

Няма нужда да се страхувате от негативните аспекти на планетата, а по-скоро да се опитате да се справите по-лесно с изтощението, което носи тя. „Меркурий умишлено ще наруши ежедневието на хората и ще причини здравословни проблеми. Нервната е една от системите, която ще се изостри до 19 август. Поради забавяне на когнитивните функции са възможни наранявания и инциденти“, обяснява още астрологът.

Ако усетите, че губите почва под краката си и хаосът на работното място се увеличава, опитайте да се успокоите и помолете за почивка, в противен случай нещата могат да се задълбочат, съветва Райт. Тя е категорична, че дори и да не изпитват трудности в офиса, всички работещи трябва да са по-внимателни с нещата, които вършат и разговорите, които провеждат. Колкото повече релаксирате по време на действието на Ретроградния Меркурий, толкова по-лесно ще преодолеете трудностите.

От 26 до 19 август може да направите нещо полезно за вас и околните – да изчистите дома си от излишните предмети, както и да престанете да общувате с така наречените „токсични хора“, които ви носят негативна енергия. Това ще ви донесе спокойствие и облекчение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари