IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Меркурий: Уран влиза в ретроградната си фаза

7 август 2018 14 30

Време е за промяна

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

След като Меркурий обърка тотално плановете ни, идва ред на действието на Уран. На 08 август планетата ще навлезе в своята ретроградна фаза, която ще продължи чак до края на месеца. Периодът ще бъде напрегнат за много хора, но и повод за „прекъсване“ на оковите и започване на нещо ново.

Подобно на ретроградните Меркурий, Марс, Нептун, Сатурн и Плутон, тази планета също ще ни накара да преосмислим живота си. Ретроградният Уран се свързва с промяната, освобождаването на духа и реализиране на позабравени планове и мечти. Той ще повлияе най-силно на Овните, Телците, както и други неподвижни знаци като Скорпион, Лъв и Водолей.

По-голямата част от знаците в зодиака ще се водят от порива им за самостоятелност и индивидуалност. Желанието за свобода ще бъде силно не само в личен план, а и на работното място, където всеки ще се стреми да блесне с нещо ново.

Очакват се внезапни промени – за едни зодии те ще са големи, а за други – незначителни. Например някои могат да загърбят дългогодишна връзка или пък да напуснат работа, за да се развиват в съвсем различна сфера.

Рибите и Раците ще потърсят начини за осъществяване на стари планове. Овните и Стрелците ще получат предложения за нови инвестиции, които ще са успешни, стига да бъдат обмислени добре предварително.

Промени ще има и в любовта, като те ще са най-сериозни при Везните и Близнаците. Те могат да се увлекат и лесно да изневерят на половинките си, ако не внимават. Също така, периодът от 08 до 31 август ще бъде доста предизвикателен за Девите и Козирозите, които ще се запознаят с интересни хора, някои от които ще им бъдат верни приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари