fallback

Рецептите на шеф Владимир Ангелов: Салата "Татаки"

18 August 2018 05:00

Предястие в азиатски стил с риба тон

Снимки: Иван Ерменков

Шеф Владимир Ангелов е с близо 17-годишен стаж в кулинарията. Работил е в кухните на най-елитните и престижни ресторанти в столицата. Този опит го кара твърдо да вярва, че най-ценното нещо в неговата работа е екипът. За него няма по-малко или по-важно звено в кухнята, защото само ако всички работят в пълен синхрон могат да постигнат перфектното блюдо. 

Прекарва близо една година в испанския град Хихон, където овладява всички тънкости на континенталната европейска кухня. Ето защо и днес изпитва силно влечение към испанската храна с френски влияния. 

Автор на статията:
Галина Чолакова
Сподели
0 коментара
fallback