fallback

Рецепти: Коприва с яйца и сирене

24 September 2018 05:00

Как да я приготвим?

Снимка: Wellcometomykitchen

Необходими продукти:

3 двойни шепи връхчета от коприва

4 с. л. брашно

4 яйца

200 грама сирене

сол, чесън на прах

олио

Слагаме добре измитата коприва да се свари за 25-30 минути. След което я отцеждаме, като заделяме 600 мл от водата в която е вряла. Пасираме копривата и я смесваме с водата. В дълбок тиган или тенджера загряваме 4-5 с. л. олио и запържваме брашното докато добие златист цвят, след което при непрекъснато бъркане добавяме пасираната коприва.

Автор на статията:
Криси Табачка
Сподели
рецепти яйца супи коприва
0 коментара
fallback