IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 15-21 октомври

15 октомври 2018 08 00

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 15-21 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Част от усилията ви ще се окажат напразни. Не всичко ще се получава както си го представяте, но това не бива да е повод за раздразнителност, нито за отчаяние. Установите ли, че някоя инициатива „тъпче на едно място“, въпреки силното ви желание да свършите работа приемете го като предупреждение, че трябва да намалите темпото и да изчакате по-подходящ момент. Родителите ви може да изразят недоволство спрямо любимия човек. Изслушайте ги спокойно без да противоречите и без да си разваляте отношенията с тях. В известна степен ще се окажат прави.

Телец

Обстоятелствата ще са благоприятни за стартиране на дейности, свързани с по-голям риск. Нещо, което не се е осъществило преди време ще може да се направи сега. Не се опасявайте от стари грешки, важното е да не ги повтаряте. Мислете в перспектива и си подготвяйте предварително различни варианти за действие. Няма да разполагате с достатъчно време, подреждайте графика си оптимално. Поради прекалената ви заетост личните отношения може да са леко напрегнати. Няма да се стигне до сериозни разногласия, ако не правите нещата на инат.

Близнаци

Не започвайте нищо ново, ако имате изостанали и недовършени дейности. Идеи не ви липсват, но ресурсите ви са малко или несигурни. Правете само нещата, за които сте абсолютно убедени, че зависят само от вас, че ще се справите и че няма да претърпите материални загуби. Някои решения ще са сложни и свързани с избор между два почти идентични варианта. Ще ви трябва допълнителна и актуална информация, за да преодолеете съмненията си. Човек от миналото ще напомни за себе си. Ако връзката ви е била интимна е по-добре да гледате напред, а не назад.

Рак

Част от задачите ще са сложни, но сте в състояние да се справите, защото няма да имате обективни затруднения. Действайте активно и актуализирайте информацията си непрекъснато. Физическата умора ще е по-осезателна от умствената. Сътрудниците ви ще са изключително отзивчиви и ще участват в общата работа безусловно. Можете да разчитате на тях. Ще се наложи да отделите време за родителите си. Някой от тях ще се нуждае от помощта ви, при това нееднократно. Ще сте много по-ефективни, ако не се паникьосвате и не драматизирате обичайните битови неволи.

Лъв

Най-силният ви коз през тази седмица е контролът върху емоциите. Нееднократно ще попадате в доста сложни ситуации, към които трябва да подхождате прагматично, аналитично и логично. Залагайте на опита си, а не на външни внушения, които само ще ви навредят. Ползвайте различни източници, проверявайте подробно и сравнявайте информацията, която ще ползвате. Обмисляйте задълбочено решенията, свързани с личния ви живот. Някой може да се опита да ви заблуди и съответно да ви навреди. Положителните преживявания ще са свързани с приятелско парти или семейно тържество.

Дева

Поредица събития или странни на пръв поглед съвпадения ще ви насочат към мисълта, че се налага да реализирате някои промени в ежедневния бит или динамичния стереотип. Неоспорим факт, който по никакъв начин не ви принуждава да бързате. Обмисляйте ходовете си така, че да не сте уязвими. Вероятно ще се наложи да прекратите някои лични отношения или съществуващи договори. Проявете решителност. Съвсем скоро ще се убедите в основателността на действията си и ще се почувствате като човек, който се е освободил от огромна тежест.

Везни

Усещането ви за хармония през тази седмица ще бъде нарушавано доста често. Отношенията между хората от обичайното ви обкръжение ще са доста странни и ще останете с впечатлението, че всеки упорито „дърпа чергата към себе си“. Почти инстинктивно ще се заемете с трудната задача да изгладите конфликтите, но в интерес на истината, е по-добре да не го правите. Изслушвайте аргументите на събеседниците си и им подсказвайте компромисни решения без да се намесвате пряко. По-разумните от тях ще оценят усилията и ще се възползват от предложенията ви. Мисълта, че сте полезни ще възстанови душевното ви равновесие.

Скорпион

Отстоявайте принципите си. Събитията на моменти ще са противоречиви, но в повечето случаи вие ще сте безусловно прави. Не позволявайте да ви манипулират, особено при уреждане на финансови и имуществени въпроси. Чувството ви за справедливост на моменти ще бъде засегнато, но във ваша полза е да проявите търпение и да реагирате спокойно. Който ви е създал неприятности скоро ще ви се извини. В личен план преживяванията ще са приятни и интересни. Човек, който ви е много близък ще има нужда от намесата ви под формата на защита или окуражаване. И в двата случая ефектът ще е положителен.

Стрелец

Запазете чувството си за реалност и не идеализирайте нито хора, нито събития. Не вярвайте на устни обещания. Оформяйте уговорките си само в писмен вид, за да не се налага да прибягвате до рискови действия. Намалете инициативата на работното място. Прекаленото ви старание ще предизвика раздразнителност и е възможно да загубите повече, отколкото да спечелите. Не подценявайте противоречията от личен характер, колкото и незначителни да ви изглеждат. Обръщайте внимание на претенциите, изказани от любимия човек. Безразличието ви ще навреди сериозно на отношенията.

Козирог

Предстоящият период ще е свързан с натрупване, при това в няколко насоки. На работното място ще се натрупа работа, изоставена от някой друг, с която ще се наложи да се справите. Във възможностите ви е и няма да ви затрудни. Едновременно с това ще трябва да ликвидирате плащания, които също се трупат от доста време. За щастие, ще получите допълнителни приходи съвсем навреме. В личен план ще трябва скоростно да преодолеете натрупаните противоречия, за да разпределите правилно силите си между няколко нетърпящи отлагане битови задачи. Само не натрупвайте отрицателни емоции, защото ще навредите на здравето си.

Водолей

Интересните събития ще са свързани предимно с професионалната ви реализация или с бизнеса. Непрекъснато ще получавате или ще попадате на разни атрактивни оферти, свързани с промяна на работата или разширяване на позициите. Не се увличайте и не се размечтавайте. Проверете актуалността и сигурността на източниците, поинтересувайте се от мнението за тях в мрежата. По-добре след време да съжалявате, че сте изпуснали някаква предполагаема възможност, отколкото да съжалявате, че „сте оставили питомното, за да гоните дивото“. Контактите ви ще са интензивни и което е по-странно, роднините ще ви търсят по-често от приятелите. Реагирайте в рамките на добрия тон, но си имайте едно наум, че интересът им може да се окаже твърде меркантилен.

Риби

Деловите контакти ще са интензивни и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Не поемайте дългосрочни ангажименти, ако засягат работата и на други хора. Желателно е първо да ги обсъдите, за да нямате в последствие проблеми с колегите. Отчитайте влиянието на всички променливи фактори и най-вече на финансовите, ако става дума за международни договори. Личните отношения ще са спокойни, ако не давате поводи за ревност. Съчетавайте своите интереси и предпочитания с тези на любимия човек. Усилията ви ще са минимални, но резултатът ще си заслужава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари