IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 ноември

10 ноември 2018 07 21

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намеренията ви са съвсем сериозни, а замислите да свършите някаква важна работа, обаче не… Ще попаднете в непредвидено приключение, свързано с комични елементи. Няма да направите каквото сте решили, но пък истински ще се позабавлявате.

Телец

По щастливо стечение на обстоятелствата ще намерите отговори на въпроси, които ви затрудняват от известно време. След като подредите информацията в съзнанието си ще успеете да разсеете съмненията на някой от близките си. Не търсете познатото, а нестандартното. Освободете се от стереотипите.

Близнаци

Използвайте деня за творчески, спортни и колективни занимания. Група стари приятели, с които не сте се виждали от години, ще ви поканят на сбирка. Не отказвайте. Укрепвайки старите връзки много по-лесно ще създадете нови.

Рак

Ако успеете да съчетаете полезното с приятното ще можете да „ударите с един куршум два заека“. Вероятно ще осъществите различни контакти по повод ангажименти с децата ви или домашните любимци. Ще си свършите набелязаната работа, но и добре ще се позабавлявате.

Лъв

С каквото и да се захванете ще се справите без затруднения. Ще имате възможност да обсъдите причините за недоразумения от личен характер. Бъдете готови на отстъпки, които всъщност ще се окажат във ваша полза.

Дева

Преценете задачите си за днес и ако няма спешни, насочете вниманието си към развлекателни занимания. Организирайте излет или кратко пътуване към непозната местност с близките си. Не зачеквайте „горещи“ теми, точно днес няма да намерите решението им.

Везни

На моменти може да попадате в доста странни ситуации, но се постарайте да запазите присъствие на духа и не позволявайте да ви въвличат в интриги. Пресечете всяка инициатива на когото и да е от събеседниците ви, желаещ да ви съобщи „нещо важно“ за ваш близък. Информацията ще е невярна, а вие ще се почувствате омерзени.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни. Основателно можете да заложите на интуицията и уменията си да разкривате всякакви тайни. Някой ще се опита да ви заблуди. Реагирайте с чувство за хумор и се дистанцирайте тутакси.

Стрелец

В практическите занимания и такива, изискващи сръчност никак няма да ви върви. Ще реализирате на практика рефрена „пречат ми, мила мамо, ръцете“. Каквото и да похванете, или ще го повредите, или ще се нараните. За сметка на това, любовните преживявания ще ви изпълнят с оптимизъм.

Козирог

Съобразявайте се повече с обстановката и по-малко с принципите си. Не бързайте заникъде и за нищо. Обърнете внимание на близките си и проявете активност в дейностите, свързани със създаване на уют и приятна обстановка. Няма да съжалявате, защото ще получите куп комплименти от нечакани гости.

Водолей

Енергетиката ви е стабилна, тонусът – също. Използвайте деня за повишаване на познанията си или за интелектуални занимания по ваше предпочитание. Ще се чувствате по-приятно в камерна компания или дори само в обкръжението на близките си, отколкото на шумни места.

Риби

Ще получите отговор на запитване или оферта, която сте отправили преди доста време. Към настоящия момент може даже вече да не е актуална. Опитайте се да дадете неутрален отговор, за да не прекъсвате връзката. След време може пак да ви потрябва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари