IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 ноември

30 ноември 2018 06 29

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Задачите ви съвсем няма да са толкова сложни, колкото ви изглеждат в началото. Някой от близките ви ще сподели тревогите си. Засега ги запазете в тайна. Реагирайте спокойно на забележките, които може да ви направят. Не ги приемайте като проява на враждебност.

Телец

Доста хора днес ще имат нужда от съдействието ви. Необходимостта да се занимавате с различни неща по едно и също време бързо ще ви изтощи. Проявете наблюдателност, на работното място се подготвят някакви промени.

Близнаци

Творческият ви потенциал е силен, но за да постигнете целите си трябва да сте достатъчно инициативни. Предстоят изненади от личен характер. Първоначално може леко да ви развалят настроението, но обмисляйки ефекта ще установите, че нещата не са чак толкова зле.

Рак

Професионалните задачи ще изискват от вас по-високо темпо на работа, някои ситуации ще са стресови. На всичкото отгоре може да имате проблеми с техниката. Ако усещате, че настроението ви е в спад, не приемайте покана за парти с приятели.

Лъв

Вероятно ще ви е трудно да разпределите силите си между професионалните и семейни задачи. Правете нещата доколкото е възможно в по-едър щрих, след време ще довършите детайлите. Подсказка за справяне с личен въпрос ще получите от приятел.

Дева

Проявете предпазливост спрямо новите делови партньори. Бъдете сдържани по време на обсъждане на професионални въпроси. Не е изключено думите ви да бъдат разбрани погрешно и използвани във ваша вреда.

Везни

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Възможно е да станете част от непредвиден инцидент. За изпълнение на рутинните задачи ползвайте познати схеми. Отстоявайте позициите си, но не и за чужда сметка.

Скорпион

Ще е полезно, ако днес заложите на прословутата си мнителност. Някой щедро ще ви обсипва с комплименти, не ги приемайте за „чиста монета“. Не става дума за искрени чувства, а за опит да ви използват.

Стрелец

Предимно с чужди грижи ще се занимавате днес. Колкото и да сте активни няма да можете да напреднете осезателно, защото сте зависими от външни фактори. Спазвайте правилата и не разчитайте на случайности.

Козирог

Изненадите ще са на всяка крачка. На работното място ще се случат събития, които подготвяте от известно време, но не сте разполагали с всички условия за реализацията им. В личен план случките ще са обнадеждаващи. Юридически въпрос ще се реши във ваша полза.

Водолей

Не е изключено да получите оферта за нова или допълнителна работа. Запознайте се първо със срока на предложението. Ако става дума за дългосрочно обвързване може би е по-добре на този етап да отговорите с отказ.

Риби

Бъдете особено внимателни по време на разговори с роднини. Възможно е да ви търсят само за да проверят или разпространят неприятни слухове по ваш адрес. Организирайте си разходка на открито, макар и краткотрайна, ще ви тонизира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари