IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец декември

1 декември 2018 13 00

Какво вещаят звездите за следващите 31 дни

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за декември 2018, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Краят на годината ще е белязан с професионални успехи. Ефектът от тях ще е двоен. От една страна ще получите очаквания финансов еквивалент, от друга напрежението и умората ще са по-осезаеми от обикновено. Личните и любовни отношения ще са леко противоречиви, а в каква посока ще се развият до голяма степен зависи от вашето поведение. Преценявайте реакциите си, търсете компромисни решения и общи допирни точки с близките си. Желателно е да обсъдите и изгладите различията на работното място преди празниците. Енергетиката ви е стабилна, силите ще ви стигнат за да направите всичко, което сте си наумили. Спортните занимания ще ви помогнат да стабилизирате психиката си.

Телец

В последния месец от годината силите ви са достатъчно за разлика от мотивацията. Професионалните занимания ще са в рамките на предположенията ви, но на моменти тази монотонност ще предизвиква отегчение. Независимо от всичко трябва да сте старателни и да довършвате всичко започнато. Както личните, така и деловите взаимоотношения ще претърпят известна промяна преди празниците. Не скъсявайте съществуващата дистанция, защото действията ви може да бъдат изтълкувани погрешно. Представителите на вашия знак са ценители на добрата храна, а празниците предразполагат към преяждане. Вариантите ви за спасение от наднормено тегло са два: да приложите предварително подходящ хранителен режим или да увеличите физическите натоварвания. Изборът е изцяло ваш.

Близнаци

Затрудненията, които предстоят ще са свързани по-скоро с отношенията и психическото ви състояние, отколкото с практическите и битови задачи. На първо място обстановката на работното място ще е нестабилна поради нечии капризи и опит на колега да се измъква от задълженията си за сметка на всички останали. Чувството ви за справедливост ще бъде дълбоко накърнено, но ако не можете да изложите позицията си спокойно, ще е по-добре или да разговаряте насаме с шефа, или да запазите неутралитет. Контактите ще са интензивни, в повечето случаи срещите и разговорите ви ще се увенчаят с добри резултати. Ще можете да начертаете трасето на дейности, които възнамерявате да стартирате през следващата година. Каквато и организация да замисляте за празниците е желателно в периода преди това да си осигурите собствено време. Да стабилизирате душевното си равновесие и да си пестите силите. Само така ще се насладите истински на предстоящата фиеста и на миговете с хората, в чието присъствие се чувствате пълноценни и доволни.

Рак

С вашите професионални задачи ще се справите отлично. В състояние сте да разпределите времето си така, че да прегледате още веднъж онези, в чиято ефективност не сте сигурни или сте ги правили „между другото“ и имате съмнения в качеството им. Финансовото ви състояние ще е стабилно, не е изключено да получите допълнителни постъпления или да уговорите изгодни условия по сделка, която ще стартира в началото на следващата година. Проблематична зона ще са личните и по-конкретно любовните отношения. В моменти на напрежение пренебрегвате предпочитанията на близките си, злоупотребявате с търпението им и ще е голяма грешка, ако не се възползвате от празничните дни, за да се реванширате за създадените неудобства. Изненадайте ги така, че да ви простят всички допуснати до момента грешки.

Лъв

Опитайте се в периода преди празниците да действате с умерено темпо. Подреждайте задачите си предварително, отчитайки трафика, влиянието на външните температури върху ангажиментите, които поемате и собственото си физическо състояние. Вероятно ще се налага от време на време да помагате на колеги или близки роднини, но това не означава че трябва да се лишавате от пълноценна почивка. Разходите ви ще са повече от обикновено. Разпределяйте средствата си разумно, за да не изпаднете във финансов колапс. Помислете дали нямате дадени и невърнати заеми и ако отговорът е положителен, опитайте се да уредите въпроса още тази година. Празничното настроение ще ви обземе още с първия поход по магазините и ще се отрази на излъчването ви като цяло. Въздържайте се от необмислени любовни авантюри.

Дева

Прословутата ви прецизност е достатъчна гаранция, че сте довършили най-важните си задачи много преди последния месец на годината. През декември ще имате възможност да се насладите на резултатите. На работното място обстановката ще е спокойна, заниманията ще са свързани много повече с организацията на ефектно офис-парти, отколкото с обсъждане на предстоящи сделки. Освен това в момента не е подходящо да се занимавате с дългосрочни инвестиции. Много по-съществени ще са ангажиментите, свързани с членове на семейството или близки роднини, на които ще се наложи да съдействате. Част от тях ще са свързани с кратки пътувания. Реализирайте ги така, че да имате възможност за пълноценна почивка или да разнообразите ежедневието, запознавайки се с нови културни и исторически забележителности. Съобразявайте се с капризите на времето в празничните дни, ако ще отсъствате от дома за повече време.

Везни

Обобщете целите, които си поставихте като най-важни за тази година и отбележете степента им на изпълнение. Преценете дали сте доволни от себе си и какво ви е попречило да постигнете по-добри резултати. Направете това самостоятелно, без публика и без да инвестирате емоции в неуспехите. На всеки може да се случи. След като добиете ясна представа за ситуацията ще се почувствате много по-добре. Ще установите, че времето ви не е минало напразно и че не сте нито повече, нито по-малко успешни от околните. Достатъчно добро заключение, за да „уравновесите везните“ на професионалните си тревоги. По отношение на романтичните преживявания последният месец на годината ще е знаменателен. Поканите за Коледни партита при стари и нови приятели ще са толкова много, че ще ви е трудно да ги вместите в графика си и да присъствате навсякъде. За сметка на това ще разполагате с достатъчно време за любимите си хора в почивните дни и ще се насладите на куп развлечения, с които ще ви изненадат.

Скорпион

Краят на годината наближава и вие сте амбицирани да довършите всичко, за което разполагате с необходимите условия. В повечето случаи ще се налага да работите екипно или да съчетавате действията си с тези на околните. Постарайте се да овладеете емоциите, да се съобразявате с влиянието на общите тенденции, но да сте самостоятелни в решенията си. Девизът „не оставяй днешната работа за утре“ през този месец ще е изключително актуален. Изразходвайте силите си равномерно, за да не се окаже, че по време на празниците вместо да се забавлявате, се налага само и единствено да релаксирате. Контактите ще са интензивни. Възможно е в средата на месеца изненадващо да ви поканят за участие в семинар или обмяна на опит с изключителна полезност. Ще се запознаете с нови хора и ще получите интересна информация, при това безплатна. Успешният финал ще е съчетан с предколедно парти и оригинални хрумвания.

Стрелец

В началото на месеца може да получите усещането, че всеки ден ви се налага да пеете по един куплет от песента „работата никога не свършва“, но понеже вие умеете бързо да „набирате инерция“ ще се справите с текущите ангажименти много по-скоростно от обикновено. В почивните дни празничната еуфория ще ви обзема постепенно, но необратимо и в типично ваш стил, ще успявате да вършите няколко съвсем различни по характер дейности едновременно. Ще зарадвате с присъствието си както стари приятели на импровизирано парти, така и близки роднини за семейно тържество и накрая колегите в офиса за поредния купон. Магнетични сте и независимо дали сте обвързани или не, на всички празнични събития, в които участвате ще сте обект на флирт и закачка. Преценявайте реакциите си, за да не приложите схемата „играчка-плачка“ точно преди най-светлите семейни празници. Онези от вас, които до момента не са попаднали на сродната си душа ще се убедят, че на Коледа наистина стават чудеса (но не на всяка Коледа).

Козирог

Желанието ви да се справите с всичко, което до момента е останало недовършено заслужава адмирации. И понеже вие като си наумите нещо, е почти невъзможно някой да ви разубеди, то със сигурност ще направите каквото сте намислили. Отрицателният ефект е, че няма да разполагате с достатъчно свободно време за себе си, а положителният, че ще се мобилизирате и ще съумеете да разпределите графика си по най-ефективния начин. Колкото и да сте заети подготовката за Коледа ще си остане изцяло ваша грижа. При това не само у дома, но и на работното място. Прекрасен момент, защото ще намерите решение на всички противоречия и с колегите, и с членовете на семейството, че и с някои съседи. Търсете отговор на сложните въпроси. Имайте предвид, че когато сте по-искрени сте и по-убедителни. Почивните дни ще се отразят прекрасно на настроението, самочувствието и работоспособността ви. Прекрасните резултати ще са „входния ви билет“ към следващата година.

Водолей

Усещането, че нещо старо си отива и нещо ново идва ви държи „на скорост“. И активира въображението ви. През първата половина на месеца ще ви хрумнат оригинални решения на всички казуси или дейности, които до момента са ви затруднявали. Може да не успеете да ги приложите изцяло, но поне вече ще имате концепция кое как да стане. Щурмувайки задачите си, обаче, за пореден път ще забравите, че трябва и да почивате. Проявете един лек егоизъм и не се лишавайте от сън преди празниците. Предпразничната подготовка ще е истинската причина, която ще ви накара да развихрите фантазията си. В типично ваш стил до последния момент няма да сте взели решение къде и как ще се радвате на коледната нежност и точно когато напрежението стигне до връхната си точка ще направите на близките си предложение, на което не могат да откажат и с което ще разчупите всички познати до момента стереотипи. По време на празниците се старайте да се храните умерено. Не е желателно да стигате до крайности, да преяждате или да пазите диети.

Риби

Опитайте се в последния месец от годината да не си поставяте твърде амбициозни цели. Преценявайте реално възможностите си и що се отнася до професионалната ви реализация, не разчитайте на чудесата, които стават по Коледа. Точно преди празниците ще получите ценна информация, от която ще можете да се възползвате веднага и да довършите занимание, което ви виси заплашително като „дамоклев меч“. Бъдете доволни и от това, всичко друго в повече ще ви дойде наистина „в повече“. Отношенията ще са хармонични на всички нива – делови, лични, любовни. Ако имате съмнения относно тях сега е време да ги изясните. Направете нещо ново. Реагирайте така, че да изненадате партньорите си. Непривичните ви действия ще променят начина им на мислене и ще им подскажат, че трябва рязко да променят отношението си към вас. При това в посока, която ще ви зарадва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари