IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв характер сте според формата на носа?

2 януари 2019 15 30

Можем ли да съдим за човек по външния му вид?

IStockphoto

IStockphoto

Възпитанието на човек оказва голямо влияние върху неговия живот. То определя до голяма степен характера. Но може ли да разкрием неговите черти по външния му вид?

Според криминалисти, лицето на всеки един от нас „говори“ доста за личността. От разположението на веждите, трапчинки, дори големината на устните, може да научим доста за онова, което човек понякога крие.

Вижте какъв характер сте според формата на носа:

1. Нубийски нос

Характерно за този тип е, че е прав, като върхът му сочи надолу, наподобявайки клон, на който има прекалено голяма тежест.

Хората, които имат такъв нос, са доста любопитни и винаги изразяват емоциите си. Обичат да преоткриват нови хоризонти и гледат положително на своето бъдеще. Доста мили и любвеобилни са, което ги отличава от останалите.

Източник: Facebook

2. Гръцки нос

Той е прав, със заострен край и широки ноздри. Много го смятат за идеалния.

Смята се, че хората, родени с такъв нос, са много интелигентни. Те умеят да запазват самообладание в трудни ситуации и да прикрият истинските си емоции, за да заблудят околните. Държат на приятелите и са лоялни. Не се интересуват от подмолни схеми и не обичат да клюкарят зад гърба на хората.

3. Прегънат нос

Този тип прилича на човка на птица. Хората, които го притежават, са прекалено упорити. Те винаги преценяват много внимателно всеки свой ход.

Присъщо за тях е, че имат свое мнение и го отстояват добре пред другите. Не се притесняват от предизвикателствата на живота, защото обичат да поемат рискове. Умеят да водят преговори и омайват хората със своето творческо мислене.

4. Извит нос

Подобен на прегънатия, но с по-голяма „гърбица“. Оприличават го с клюн на орел, например. Онези, които го притежават, стават за лидери. Те умеят да ръководят екип, защото имат отлични организационни умения.

За тези хора работата е на първо място, но семейството също е на почит. Те се отдават на колегите и близките за сметка на своите интереси. Държат да са откровени с всички и мразят предателството.

5. Нос, чийто връх е като копче

Този тип е един от най-често срещаните. Той е къс и добре оформен. Обикновено хората с него са силни и много дейни в живота. Залагат на спонтанността и повечето от решенията си вземат под въздействието на чувствата си.

Те винаги постигат своето и с това поведение дразнят околните.

6. Прав нос

Той се характеризира със заоблен връх и широки ноздри, по-прав от останалите. Тези, които го притежават, умеят да се самоконтролират. Особено ако става дума за емоции, трудно показват какво изпитват. Затова са отлични емпати в живота.

Присъщо за тези хора е, че са доста търпеливи. Не се поддават на провокации. Единствено понякога могат да излязат извън нерви, ако някой техен приятел или близък е в беда.

7. Римски нос

Отличава се от останалите с малката издутинка по средата на свода. Хората, носещи такъв нос, се отличават със своя характер. Те са доста импулсивни. Лесно се палят, защото не понасят да потъпкват ценностите им.

Друго, с което са известни е, че са доста алтруистично настроени – щастието на другите често е на първо място.

8. Извит нос

Той е със заоблен връх и по-тромава назална преграда. Хората, които го имат, са отдадени на това, което правят. Те умеят да изслушват всеки, който ги потърси за помощ. Внимателни са като приятели, но никога не биха им спестили истината.

Четете още:

Формата на устните разкрива личността ви

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари